Tantra hvad for noget? Energetiske helkropsorgasmer uden berøring

Del artiklen

Tantra-chat: Hvad er energetiske helkropsorgasmer? Og kan man virkelig få dem uden berøring?
For nytomsex har det altid lugtet lidt af hokuspokus, i værste fald humbug, i bedste fald selvsuggestion.
Så da Trine Tao, der er underviser i tao-tantra-massage, lavede følgende opdatering på en facebook-gruppe og vedhæftede en video, som du kan se herunder, måtte jeg høre mere. 
‘Alle kan opnå de vildeste, tantriske helkropsorgasmer – helt uden berøring, fuldt påklædt. Men selvfølgelig også et langt federe og mere intenst sexliv MED partneren 

Det fortæller jeg mere om på min tantra intro workshop onsdag den 21. november kl. 19-22 i København (se link nederst i opslaget).

Jeg garanterer ikke en demo som den her viste (om end kvinden sagtens kunne være mig) – men jeg fortæller dig, hvordan du kan komme derhen.

Samt en masse om, hvordan taoismen og tantraen kan berige dit liv. Læs mere her’

Jeg fik fast i hende på messenger, og det blev til en chat, hvor jeg bliver lidt hidsig, fordi jeg har det stramt med spiritualitet, og ting, der ikke forklares eller bare forklares med sig selv: Samtalen nedenfor er næsten uredigeret. 

Demonstration

Nytomsex: Vil du demonstrere en håndfri orgasme på mig eller kæreste? Til artikler på eb og nytomsex? Jeg er jo en smule skeptisk… tilgengæld er kæresten suggestiv.

Trine: Hejsa 🙂 Jeg kan ikke kickstarte folks energi – som Somananda i videoen – hvis de ikke er åbne i forvejen, men vil gerne få en energetisk orgasme, så du selv kan se 🙂 kan godt tage en ven med, der kan agere “håndfri”, men jeg behøver i princippet ikke “hjælp” for at få en sådan orgasme 🙂 Trist for dig, du ikke kan mærke din energi og derfor er skeptisk – min mand får f.eks. voldsomme hjerteorgasmer uden udløsning 🙂
Nytomsex: Well, nu er jeg ikke den eneste person i verdenshistorien, som stiller sig en smule skeptisk overfor ting, der ikke kan måles. Jeg er med på, hvad jeg kan kalde selvhypnosedelen, men jeg er stadig ikke overbevist om, at der kan sendes ‘stråler/energi’ eller hvad I vælger at kalde det, fra en person til en anden uden kontakt. Det er jo netop derfor, det ville være interessant at se det udført for at modbevise min og andres skepsis.
Trine: Jeg kender jo ikke forklaringen, for mig – og andre – “sker” det bare 🙂 . Måske er det “bare” fordi man får vakt nogle nye nerveforbindelser, hvad ved jeg…jeg stritter også lidt på, at nogle stiller sig op og siger “Bevis det!” – for hvordan og hvornår det sker, om det sker, afhænger helt af, hvilket liv, du ellers lever, om du lever helt og fuldt oppe i hovedet eller om du laver nogle ting med din krop og dit sind – f.eks. dans, yoga, meditation, tantrisk sex, der sætter intellektet fri. Ellers bliver det edermame op ad bakke 🙂 Hvis du får fysisk udløsning som mand flere gange om ugen, så bliver det også svært at vække din energi 😉

Spøgelser

Nytomsex: hvorfor det stritter på dig, hvis folk gerne vil have en eller anden form for bevis, om ikke andet i form af reel oplevelse af det. Det er du jo selv inde på det i din opdatering. Jeg tror ikke på hverken spøgelser eller clairvoyance – men hvis der stod et spøgelse i mit køkken nu, ville jeg nok undesøge det nærmere:)
Trine: Ja, jeg kan også sagtens lave sådan en “håndfri” på mennesker, jeg kender, som jeg ved, er piv-åbne. Men hvis jeg skulle give dig et godt råd til, hvordan du får gang i din egen energi, vil jeg sige, kom ned i din krop, på en eller flere af de nævnte måder, så skal du nok se løjer i løbet af et stykke tid 🙂 Men jeg må understrege: Det kan ikke forceres. Kvinden i videoen er jo piv-åben i forvejen, jeg kan ikke gøre noget med dig og din kæreste, hvis I ikke er åbne. Er I piv-åbne energetisk? Hvad er energi for dig? Har du en åben kundalini? Det er ikke hypnose. Jeg er ikke god til at blive hypnotiseret. Det er en energi, man har i kroppen. Eller nogle kræfter, whatever.

Helkropsorgasmer

Nytomsex: Jamen, jeg stiller mig jo netop skeptisk overfor terminologien her – energetisk er for mig lidt hokuspokus. Kundalini og østerlandsk spiritualitet refererer noget, min vesterlandske erfaring og begrebsverden ikke rummer. Men jeg er dog åben over for mere klassisk psykoanalytiske tanker om disse ting, som kan være, at jeg ikke er hæmmet i mine seksuelle drifter eller føler skam derved, jeg kan lide at ikke få udlæsning, fordi jeg nyder at bevare lysten og liderligheden i min krop. Det er muligvis noget med ordene som får det til at stritte på mig 🙂
Trine: Jaja, Tomas, men det er jo altsammen ting, der foregår oppe i dit hoved, ikke 😉 Kundalini skal mærkes. Tro mig, jeg var den argeste skeptiker, indtil jeg selv fik en kundalinirejsning, helt uforvarende – absolut ikke noget, jeg havde set komme. Fint at få opløst skam og skyld og alt det der, det er dit rodchakra, du arbejder med, som det primære.
Nytomsex: Haha, ja alt i hovedet, men det at en kan give en anden orgasme uden berøring, er alt andet lige noget, der foregår udenfor hovedet (med indre vi taler hypnose).
Trine: Nej for pokker. Jeg kan da få en orgasme lige her og nu, hvis jeg vil. Uden den mindste berøring. Det er bare en kanal, der åbner og lukker for.
I starten, når den åbner, er det svært at lukke ned for den igen, så sidder man måske og får orgasme inde på arbejde 🙂 men man lærer det med tiden. Nogen kan ikke give en anden en orgasme, det er også en forkert optik på det. Se, hvordan du fortolker med dit vestlige begrebsapparat 🙂
Nytomsex: Haha – altså det er hvad jeg så vil kalde selvhypnose. 
Trine: Nej. Føles også anderledes end en fysisk orgasme.

Erfaringer

 

Nytomsex: Og det er så der, hvor det i min optik en underligt arrogant måde at stoppe en dialog om det uforklarlige – at det er, fordi jeg tænker som en fra vesten. En ting er, at vi har svært ved at finde fælles ord, der dækker de samme erfaringer (eller forskellige), en anden og værre ting er det, at hvis vi bare siger, at jeg ikke kan erfare det, fordi jeg ikke kan forstå de østerlandske begreber. Med andre ord: Lad mig se det, eller erfare det 🙂

Trine:  Du behøver ikke forstå noget. Du skal bare mærke og erfare det. Men det kan jeg ikke lave en kvik lille demo af på dig og din kæreste. Kan ikke garanteret fast track. På mine kurser laver jeg guidede meditationer, der hjælper folk til at mærke snerten af den energi. Så går de måske hjem og prøver lidt, mærker sig selv på nye måder…en dag kommer det. Jeg kan ikke “bevise” eller forklare det ud fra de præmisser, du stiller op. Hvis du derimod forholder dig åbent, kommer til nogle arrangementer, det er en anden snak… Somamananda kvikfixer hende ikke i videoen, hun er åben i forvejen.

Nytomsex: Men svarer det ikke lidt til at sige, hvis du ikke tror på tyngdekraften virker den ikke..?
Trine: Nej, tyngdekraften indhenter jo os alle. Men disse orgasmer sker jo, det er jo ikke en hemmelig aftale, alle tantrikere har indgået med hinanden 🙂 Får din kæreste energetiske orgasmer? Gør du? Som i videoen?
Nytomsex: Jamen nu taler du et sprog, der ikke giver mening i min begrebsverden igen, ja vi får fantastiske orgasmer. Ja, de er dejlige, ja, hun surfer på dem, nej, jeg har ikke adskilt orgasme og udløsning, men jeg kan surfe på grænsen, hvor det er som sjovest. hvad er en energistisk orgasme – forklaret med ord, som ikke henfører til sig selv?
Trine: Nejnej, jeg mener energetiske orgasmer, ikke fysiske…jeg kan ikke forklare det, det skal mærkes. Det er jo som at forklare farven rød til en blind 🙂

Hvorfor forstå?

Nytomsex: Haha, så kan jeg jo også bare sige – jeg kan tale med en hund og den siger, at den heder Jens. Hvis det kun kan erfares og ikke forklares i nogle fx sexologiske termer, mangler der noget. Måske er det så slet ikke en orgasme, men bare en velvære som en løbetur med dopamin rush.
Trine: Nej, men hvorfor prøver du at forstå fænomenet ved at håne og nedgøre det, frem for at have en nysgerrighed på det? Det virker jo lidt, som hvis det ikke kan forklares med dine termer, så eksisterer det ikke eller det forkastes.
Nytomsex: Undskyld. Men det lukker sig bare om sig selv i den måde at beskrive det. Det bliver i min verden selvhenførende og kan kun forklares med sig selv – hvilket så lukker for forståelse.
Trine: Jeg er klar over, at det lukker sig om sig selv, fordi man bruger begreber, man selv kan relatere til. Jeg vil gerne vise, at det er tilgængeligt for alle, men jeg kan ikke give et fast track. For nogle tager det mange år, for nogle sker det aldrig, for nogle sker det bare, uden at man har bedt om det. På mine kurser laver vi nogle øvelser, der hjælper med at mærke energien, det giver tit et hint om det.

Angst og religion

Nytomsex: I mine termer er det måske i familie med religiøs ekstase – som jo heller ikke er gudeskabt, men i min forståelsesramme selvsuggestion. Som sagt – det kan være svært for en gudløs at tro på gud. Men hvis jeg selv fik en åbenbaring, ville jeg måske forklare det i andre rammer. 🙂
Trine: Det er helligånd i sin ypperste form, hvordan skulle munkene og nonnerne ellers kunne holde ud at være til… 😉
Nytomsex: Jeg har da en enkelt gang eller to haft stofinducerede naturromantiske velværeoplevelser af dyb gennemstrømmende glæde – men det var bare min hjerne og krop spillede mig et puds i en hormon- og glædesbalje. En slags omvendt panikangst. Som også bare er mine forestillinger, der gør mig bange. På den måde kan jeg måske forsøge at forstå en selvinduceret energi-orgasme – og ligesom det for nogle er lettere at komme ned fra angst, hvis en person de stoler på, taler dem ned, kan man måske på samme tales op til en energiorgasme – jeg prøver at finde et begrebsapparat, der kan rumme det.

Kemi

Trine: Ja, men det, du beskriver der, er en kemisk oplevelse, ikke? Fremkaldt af stoffer. Dette er måske også kemi. Der findes jo yogier, der kan gøre de vildeste ting med sindet, så hvorfor ikke… Jeg tror, det er vanskeligt at finde et begrebsapparat for det. Og er det overhovedet nødvendigt…
Nytomsex: Ja det synes jeg det er, ellers kan vi jo ligeså godt overlade alt til religiøse tosser, clairvoyante guruer, der healer hamstere, og dommedagsprofeter. Men sådan er jeg så hvid og europæisk haha.
Trine: Der er jo mange selvudråbte profeter i det her, og alt det godtfolk, du nævner der. Men mellem alle landsbytosserne og hardcore forskerne, så er der en masse samvittighedsfulde mennesker (som mig selv), der arbejder seriøst med det og som har nogen erfaring – en gråzone, javist, men vi kan noget. Kan du bevise akupunktur og zoneterapi ud fra de termer, du stiller op der? Måske ikke, men mange oplever, at det virker.

Nytomsex; Ja, jeg er klar over, at det anekdotiske også har værdi og sandhed – ikke desto mindre må målet hele tiden være at komme bagom og se hvordan det hænger sammen. Og så finde ord for det usigelige.

Trine:  “Anekdotiske” – det var da en nedladende og reduktionistisk betegnelse for alt det, du ikke selv kan rumme med dit begrebsapparat 😉
Nytomsex: Næ det er bare, hvad man kalder erfaringer, som ikke passer ind den forståelsesramme, der nu er lagt ind over noget. Det er, hvad læger kalder bivirkinger af medicin, som forskerne ikke har valideret gennem test. Altså kan det sagtes være fuldstændig rigtigt – det er bare ikke blevet observeret konstant nok.
Trine: Nej, og det bliver det nok heller ikke.
Nytomsex: Måske – men synes nu stadig, man skal bestræbe sig på det, vi har jo ligesom også fundet ud af at forklare tyngekraften (tror jeg nok) ved at hele tiden se bagom. 
Trine: Haha, så du tror, der er en formel på det her 🙂
Nytomsex: Kald det en formel – kald det forklaring – eller noget der er nærmer sig en forklaring, som ikke er den fulde sandhed, men en del af den.
Læs mere om Trine på elskmere.dk, hvor hun blogger om sex og sådan.

 


Del artiklen

2 tanker om “Tantra hvad for noget? Energetiske helkropsorgasmer uden berøring

 • 28. september 2018 at 5:58
  Permalink

  Analogi

  I en mors livmor ligger to babyer. Den ene spør den andre: “Tror du på et liv etter fødselen?” Den andre svarer: “Ja, selvfølgelig. Det må være noe etter fødselen. Kanskje vi er her for å forberede oss på hva vi skal bli senere.”

  “Tøys,” sier den første. “Det er ikke noe liv etter fødselen. Hva slags liv skulle det være?” “Jeg vet ikke,” sier den andre “men det vil være mer lys enn her. Kanskje kan vi gå på bena våre og spise med munnen. Den første svarer “Det er absurd. Å gå er umulig. Og å spise med munnen? Latterlig! Navlestrengen gir oss næring og alt vi trenger. Men navlestrengen er så kort. Livet etter fødselen er logisk umulig.”

  “Vel, jeg tror det må være noe”, insisterte den andre “og kanskje det er annerledes enn det er her. Kanskje trenger vi ikke denne fysiske navlestrengen lenger”. Den første svarer, “Nonsens. Og dessuten, hvis det finnes noe mer, hvorfor har ingen kommet tilbake derfra? Fødselen er slutten på livet og i etter-fødselen er det ingenting annet enn mørke og stillhet og glemsel. Den fører oss ingensteds”.

  “Vel, jeg vet ikke,” sier den andre “men vi vil helt sikkert møte Mor, og hun vil ta vare på oss.” Den første svarte: “Mor? Tror du virkelig på Mor? Det er latterlig. Hvis Mor eksisterer, hvor er Hun nå?” Den andre sa: “Hun er overalt rundt oss. Vi er omsluttet av Henne. Vi er av Henne. Det er i Henne vi lever. Uten Henne hverken kunne eller ville denne verden eksistert”. Den første sa: “Vel, jeg kan ikke se Henne så det er bare logisk at Hun ikke eksisterer.”

  Til dette svarte den andre: “Noen ganger, når du er i stillhet og fokuserer og virkelig lytter, kan du oppfatte Hennes nærvær og du kan høre Hennes kjærlige stemme som snakker til oss fra oven”.

  Svar
 • 27. september 2018 at 22:28
  Permalink

  Der er mange “alternative” ting, som f.eks. Energiorgasmer, der afvises af videnskabelige folk, fordi man ikke kan måle f.eks.energien. Lad mig minde om geigertælleren. Dengang (1908) vidste man at der fandes radioaktivitet, fordi man kunne observere strålingen. Man kunne ikke måle den, eftersom ingen endnu havde opfundet et instrument til det. Datidens videnskabsfolk afviste ikke blot observationerne, men gjorde det som “rigtige” vidensskabsfolk bør, nemlig forsøger at finde forklaringer på de observationer man kan lave.
  Idag går tendensen på at afvise alt vi ikke har bevis for endnu. Med den holdning kommer vi aldrig videre! OBSERVER nu for fanden, og søg så åbent efter forklaringen i stedet!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.