Sprøjteorgasme: Derfor skal du tage testen

Del artiklen

Sprøjteorgasmer er nok mandens drøm om den ultimative kvindelige orgasme, for her er et synligt tegn, der både minder om mandens egen udløsning og samtidig bevis på, at hun ER kommet.

Selv om den i nogen grad lettere kan fremtvinges (med to markante fingre på g-punktet) end andre af andre hendes potentielle orgasmer, er den ikke nødvendigvis kvindens ultimative orgasme.

Sprøjteskema

Nu vil to amerikanske sexnørder kortlægge sprøjteorgasmen. Dertil har de lavet et online spørgeskema, som alle kan deltage i, mænd og kvinder (eller som de kønspolitisk korrekte amerikanere kalder det: personer med penis og personer med vagina), og dem, der har oplevet sprøjteorgasmer, og dem som ikke har.

Skemaet tager cirka 30 minutter at udfylde, og du får blandt spørgsmål, som du kan se herunder. Målet for sexperterne er at finde ud af, hvor udbredt sprøjteorgasmen er og hvordan den typisk opnås.

Her kan man selvfølgelig påpege, at de fleste af de personer, som gider at deltage i en sådan undersøgelse, i forvejen er både sexfikserede og mere sprøjteorgasmiske end gennemsnittet – men resultatet vil give en fornemmelse af, hvordan sprøjteorgasmer indgår i sexlivet.

HER ER NOGLE AF SPØRGSMÅLENE:

Da jeg udfyldte skemaet, måtte jeg jo tænke mine oplevelser igennem. Her er et par nedslag:

Første sprøjteorgasme

Første gang jeg oplevede en kvinde sprøjte, vidste hverken kvinden eller mig, hvad der foregik. En lækker lille kollega på en tidligere arbejdsplads var på en eller anden måde endt i min seng. Tror vi havde knaldet til noget firmafest før, og vist også et par gange på toilettet i arbejdstiden, men det er så længe siden (i 90’erne), at jeg ikke kan huske rækkefølgen.

I hvert fald var hun til middag, vi havde derefter sex. Rigtig god saftig sex, som jeg husker det, herunder analsex, hvor hun sad ovenpå mig, og der var så her, der pludselig noget løb væske ud af hende. Ikke meget, men nok til vi begge studsede over det. Uden dog rigtigt at italesætte det. Senere spurgte hun en meget sexvidende kvindelig seniorkollega, som svarede, at det nok var en såkaldt sprøjteorgasme.

Klitoris

Og så tænkte jeg ikke mere over det, før det blev noget, jeg skrev tit om som sexredaktør på Ekstra Bladet. Uden at jeg dog eksperimenterede med det for alvor. Jeg mødte dog en veldrejet deltidssadist, som kunne noget helt særligt, jeg ikke havde oplevet før – og vist heller ikke siden:

Hun gav sig selv sprøjteorgasme ved at stimulere klitoris kort og kraftigt efter at have reddet sig selv til orgasmen rand. Så sprøjtede hun udover mig.

Ret fornøjeligt.

Eksperimenter

Så begyndte jeg at arbejde lidt målrettet med at fremkalde dem hos nogle legesyge elskerinder. Her gik det efterhånden op for mig, at hvis de vel at mærke kunne få en og ikke kæmpede imod i frygt for at tisse, at det er den nemmeste orgasme at give. Det er næsten ren mekanik, som ikke kræver så mange spidsfindige finger- og tungefærdigheder som en klitorisorgasme.

Af samme årsag er den ikke nødvendigvis den bedste for alle kvinder – den kan være hård, udmattende, lokal.

Alle slags sprøjteorgasme

Det fandt jeg ud af, da jeg mødte en superseksuel kvinde, der som 38-årig lige havde fået sin første med en bindeglad sadist. Efterhånden som vi legede mere og mere og blev tættere og tættere, fik hun flere og flere slags sprøjteorgasmer. De to-tre kraftige i rap med min fingre – de satte typisk pause for et længere samleje. Dog ikke helt så definitive afsluttende som hendes klitorisorgasmer. De hurtige på et festtoilet, hvor jeg bare lige kunne trække trusserne ned og stikke to fingre og vupti, kort efter squirt.

Hun begyndte også at få dem under samleje i missionæren, hvilket måske var de smukkeste, fordi de (i min optik) på en eller anden måde var et udtryk for overgivelse. Hun fik dem, når hun red mig, hun fik dem næsten med det samme, når hun stod op, og jeg pressede min pik ind i hendes fisse – en helt utrolig fornemmelse, når væsken løb ned over min pik og nosser. Og hun fik dem også kraftigt, hvis jeg knaldede i røven bagfra, eventuelt med hånd på hendes fisse, så det sprøjtede i min hånd.

Og så videre. Hun fik dem ikke altid og hver gang, men i perioder måtte vi have håndklæder klar. Hun var et seksuelt unikum. Det var også hende, der lærte mig, at de kan blive for meget, for hårde, for afsluttende, hvis de fremprovokeres med hånden.

Tis

Spørgeskemaet undersøger IKKE, hvad væsken er, men tidligere videnskabelige studier peger på, at det mestendels består af urin plus lidt ekstra,

I et studie i ‘ Journal Sexual Medicine’ deltog syv kvinder, der alle får sprøjteorgasmer. Forskerne bag den franske undersøgelse lavede biokemiske analyser af kvindernes urin og den væske, som de ejakulerede under seksuel stimulation i laboratoriet, hvor deres underliv også blev scannet med ultralyd.

Det viste sig, at den ellers nyligt tømte blære blev fyldt under den seksuelle ophidselse og var tømt efter orgasmen.

Analysen viste også, at væsken i det store hele var urin – dog var der i fem ud af syv kvinders også spor af sekret, prostata specifikt antigen (PSA), som produceres i prostata.

Kvinder har jo ikke som sådan en prostata, men andre forskere har påpeget, at de såkaldte Skenes kirtler kan være udspringet.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.