Så blev rengøring lidt frækkere

Del artiklen

Rengøringsdamen støvsuger, vasker og ordner opvasken – nøgen eller i ganske let lingeri eller iført en uartig stuepige-uniform.

Det koncept kan da ikke gå galt.

I hvert fald har et australsk eventbureau/stripperudlejningsfirma Playentertainment.com.au udvidet arbejdsbeskrivelserne for deres tilknyttede modeller.

For 160 australske dollars (små 800 kroner) får du hushjælpen til at gøre rent nøgen i en times tid. Er du lidt nærig, gør hun det i uniform for 85 dollars… Til de priser foreslår jeg, at du holder strikt opsyn med hendes arbejde og ikke lader hende ordne dit hjem, mens du selv er på arbejde. Men mon ikke du havde planlagt hjemmearbejdsdag der alligevel…

Selvfølgelig er der også noget for kvinderne, men den mandlige hårdtpumpede rengøringsassistent svinger ikke støvsugeren nøgen. Og du kan heller ikke få ham til at lægge rør og gulv eller male. på trods af at de afbillede modeller ligner håndværkere. Han vasker dog gerne din bil.

Som du kan se på billedet fra det australske bureau, ligner stripperne faktisk håndværkere fra dit lokale fitnesscenter – men disse strippere støvsuger kun.

Til de priser springer jeg over – de skal jo også flyves ind fra Australien.

Sex

Tilgengæld har jeg fundet Husalfen, der er en dansk mand i 40’erne, som tilbyder kvinder (og par) hjælp med både sex og rengøring. Jeg citerer:

Jeg er dog meget nysgerrig af natur, og egentlig ret grænseløs, så jeg har også haft mange oplevelser, som går lidt ud over det sædvanlige, og samtidig nydt det i fulde drag.
Derfor kan jeg også tilbyde frække eftermiddags-events eller setups for en eller flere af 1-2 timers varighed:
     • Croquismodel
     • Bodypaint
     • Fotomodel
     • Nøgen servering
     • Nøgent Sushi-fad
     • Nøgen rengøring eller handyman

Oplevelser

Husalfen skriver endda lidt om sine oplevelser, så du ved, hvad der kunne være i vente:
‘Oplevelser med husligt arbejde og massage: Der var en vis nervøsitet at spore hos hende, da jeg ankom. Det var tydeligt at hun ikke var vant til at have nøgne fremmede mænd i din lejlighed. Så vi startede med at tage en kop kaffe og sludre lidt om løst og fast. Det hjalp og hun løsnede noget op. Vi snakkede lidt om hvad der skulle ske, og efter kaffen blev vi enige om at gå igang. 
Jeg gik ind i stuen, og lagde mit tøj. Det så ud som om hun var udmærket tilfreds med det hun så. Jeg fik udleveret en støveklud og en støvebørste og så måtte jeg i gang med at gøre stuen ren. Hun satte sig hen i sofaen, stadig fuldt påklædt, og fulgte med i mit arbejde med afstøvningen. Jeg tørrede omhyggeligt reolerne af og fik flyttet hver eneste ting fra hylderne så det blev gjort ordentligt. Imens sad hun i sofaen og studerede min nøgne krop. Ind i mellem måtte jeg hen til vinduet og have rystet støvet af kluden. Heldigvis var det på 2. sal, så de forbipasserende kunne ikke se direkte ind. Mens jeg støvede af, sørgede jeg selvfølgelig for at hun havde mulighed for at se så meget af min krop som muligt. Hun var klart for genert til at gøre noget initiativ mens jeg støvede af, også selvom jeg kom ret tæt på hendes placering i sofaen for at få støvet det hele af.
Da jeg var færdig med støvekost og klud, så var det tid til at få gang i støvsugeren. Jeg trak støvsugeren frem og så var det igang. Fik rørt mig meget mens jeg styrtede rundt med støvsugeren. Og måtte jo også af og til have det lille mundstykke på og ned og kravle for at komme ud i hjørnerne. Imens havde hun så frit udsyn til min røv og balder. Dog igen uden at tage initiativ til nogen form for berøring. Jeg fik støvsuget huset færdigt.’

Løn

Især sidste tilføjelse beroliger denne blogger, det skulle jo nødt virke, som om de huslige pligter blot var et dårligt påskud helt almindeligt gigolo-arbejde.
Jeg tænker, at især underbetalte og vellignende SOSU-assistenter og rengøringsassistenter med fordel ville kunne udvide deres platform og målgruppe og ikke mindst få højere løn, hvis de tilbød deres tjenester iført lidt anden uniform end den vanlige lidt triste ed jeans/joggingbuks/hvide klinikbukser.

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.