Sådan var min bøf&blowfest på bordellet

Del artiklen

FRA ARKIVET: Fire møre bøffer og et bombardement af blowjobs: Og en lidt beklemt gæst. Læs om min tur sidste år på bøf&blowjobbordel.

Peter, en moden herre omkring de 60, sidder bænket ved bordet, hvor der er dækket op til fire. Vi hilser, jeg smider frakken på sofaen, og imens står kokken for enden af bordet med en kogeplade og pisker en bearnaise sammen og en stemning op.

Det lykkes, om end jeg er mere end en smule beklemt hernede i kælderen hos Cassiopeia-pigerne på Østerbro i København.

Jeg er til mit livs første Bøf&Blowjobdag på et bordel.

Endnu to gæster dukker op, en fyr i 30’erne og en omkring 50. Pæne og venlige, vi giver hånd og ved ikke helt, hvad vi gør med øjenkontakten. Det ikke jo hver dag man skal få serveret en bøf og et blæs, når der er andre tilstede.

Tre piger vimser ind, fnisende. Usædvanligt kønne, smilende og mellem 20 og 35. En er en stramt trænet hard body, i g-streng og top, en anden er eksotisk og grundlækker i g-streng og bh, den tredje en smule rundere, med en fyldig røv i en gennemsigtig hipstertrusse og blandende tatoveringer.

Kokken har kimono, bare bryster, hofteholder og ingen trusser.

Jeg er et sted mellem dø af skræk og lad mig gramse.

Kærtegn

Vi får øl og vin, og mens bøfferne steger færdig, holder pigerne stemningen i gang. Når de vimser rundt om os, giver de et lille klem, lidt kærtegn, et kys på kinden.

Jeg er klart ude af min comfort zone. Taler man om sit job, vejret, pigerne, blowet? Er de navne, vi giver, aliasser. Pigernes er givetvis.

Bøfferne er møre, der er kartofler og ovnbagte tomater, og da vi er vi halvvejs igennem dem, forsvinder den eksotiske pige under bordet og dukker op hos unge mand, der sidder overfor mig.

Stegeosen lægger sig tæt, et vindue åbnes. Bukser åbnes. Pik trækkes ud. Bøf tygges. Kondom påføres pikken med munden på den der særlige professionelle sexarbejder-facon.

Den ældre herre får nogenlunde samme tur af kvinden med den bidevenlige og bombastiske røv, og mens den smilende og veldrejede kok krammer ham bagfra, går hardbodyen i gang med den 50-årige.

Erektion

Til min store overraskelse ser det ud til, at alle tre får erektion.

Jeg får øjenkontakt med kokken, som flirter vildt, jeg skynder mig at tage en bid og drikker lidt nervøst af vinglasset. Hun kommer hen til mig, helt tæt, kærtegner mig på brystet, og hvisker, om jeg er klar.

Jeg stammer ‘kæreste.’ Hun smiler overbærende og glider videre og overtager en sine kollegaers mundarbejde på den ældre herre, der nu ligger i sengen.

Jeg spiser bøf. Er det god skik at se på de andres blows? Jeg får øjekontakt med den unge herre, der lige har fået en tungeslasker af en pige og et blæs af en anden samtidig. Han smiler stort.

Fitnessdullen, der havde lovet os sanselege og dart(!) – som de  glemte – spørger, om jeg er ok – vist nok underforstået: Vil du have et blowjob?

Jeg hikster ‘er ikke helt klar.’ Underforstået: Performer ikke så godt med så mange folk i nærheden.

Hun nikker forstående.

En af mændene har vist misforstået konceptet lidt: Han sætter sig mellem benene på kokken og slikker på den delvist glatbarberede fisse til hendes tilsyneladende store fornøjelse.

Pikken

Lidt senere tager den sprudlende kok fat i mig igen, trækker mig over i sengen, hvor vi ligger og hvisker. Hun klemmer på min pik og hiver mig ind i et tilstødende lokale, hvor vi er mere i fred, og hvor jeg kan slappe af, er tanken.

En stor seng, spejle, dunkel belysning.

Jeg hikster alle mine undskyldninger på at takke nej: Herpes. Min første gang på bordel. Kæreste. Arbejde. Hun smiler forstående.

Hun fortæller, der har været fuld gang i den hele dagen, med adskillige grupper, og hele aftenen er også totalt booket. Hun er faktisk rigtig kok, og det er rart at tale om almindelige ting. Jeg kunne sagtens se mig selv prøve at score hende ude i byen, hun er kvik i replikken, varm i blikket, og så trækker hun mig tilbage til blowjobbordet, hvor tingene nærmer sig sin naturlige afslutning, og mens pigerne supplerer hinanden, hilser jeg farvel og følges til døren af den modne og smilende telefondame.

Jeg cykler hjem og tænker, at bøffen har jeg fået. Blæset venter.

Måske.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.