Jerkmaster – stemmestyret wanker-apparat: Vil du onanere med et køleskab?

Del artiklen

En stemmestyret onanimaskine på størrelse med et mindre køleskab – til 7000 kroner.

Det lyder crazy, men manden bag Jerkmaster håber på, at hans opfindelse vil revolutionere mange mænds masturbationsvaner.

Lige nu kører der en crowdfunding-kampagne på indiegogo.com, hvor denne video stammer fra:

Denne Tester tror ikke på, at Jerkmaster bliver et monsterhit. Dertil er den alt for tung, klodset og ikke mindst dyr. Også selvom den reagerer på dine engelske kommandoer. Et par tryk med fingrene på kontrolpanelet på denne ene side af Jerkmaster kan også styre maskineriet.

En feature i Jerkmasteren virker dog lovende: Sleevet kan stramme og løsne på kommando.

Jeg har haft min pik i en hel del forskellige onanimaskiner, hvoraf den dyreste er TwerkButt Deluxe, som med en vejledende pris på 6000 kroner også var helt tosset. Den koster dog lige nu godt og vel det halve hos sinful.dk. Stadig lidt for pebret, men her får man dog en blød silikonerøv med i købet.

Det faktum, at ingen endnu har støttet Jerkmaster indiegogo viser, at jeg ikke er den eneste med forbehold overfor Jerkmaster.

Foreløbig holder jeg mig til højre hånd, og når der skal mekanik med i min autoerotik, så er disse to mine bedste bud.

 

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.