Iza tester kæmpe dildo: Den fylder mig helt og aldeles ud

Del artiklen

Iza er begyndt at teste sexlegetøj for nytomsex.dk. Og dette er hendes første, men klart ikke sidste test. For den 40-årige Twitter-personlighed er ret begejstret:

Stemningen er sat i aften. Stearinlys, satinlagen og i aftens anledning lækkert blonde.lingeri. Jeg har smurt mig ind i lækkert olie, så huden glinser, og jeg dufter dejligt:

I aften har jeg nemlig en date med intet mindre end Mr. 30 cm. En 30 centimeter kæmpe dildo.

Mit forhold til sexlegetøj er meget begrænset, fordi jeg altid har følt, det er for hårdt og unaturligt, og så er fingrene bare hurtigere for mig.

Men nu har jeg besluttet mig for at prøve igen. Endda med en kæmpe dildo for at udfordre mig selv.

Ved første øjekast er dildoen meget STOR og voldsom. Alligevel tager jeg mig selv i at være dybt fascineret af størrelsen og ikke mindst, hvordan den ligger i min hånd, hvordan den føles mellem mine fingre. Den er virkelig behagelig og slet ikke så unaturlig som de dildoer, jeg før har prøvet. Den har realistiske riller hele vejen op og ned. Den giver sig en smule, men er ikke for blød.

kæmpe dildo, mega dildo, giga dildo, test, orgasme, nytomsex.dk
Sådan ser Izas nye kæmpe dildo ud.

Sådan en kæmpe dildo koster 249 kroner hos sinful.dk.

Tænder med kæmpe dildo

Jeg var tændt fra start af og kaster mig ud i at føre den ind uden glidecreme eller noget. Den fylder mig helt og aldeles ud, og det kræver stimulation af klitoris samtidig, for at den kan presses ind – for presses ind skal den på grund af størrelsen.

Den gjorde mig rigtig tændt og våd, så jeg behøvede ikke glidecreme. Det nederste af dildoen fungerer som et håndtag, hvilket gør det nemmere at føre den ind og ud.

Jeg prøver den i forskellige stillinger på ryggen, på alle fire og siddende på hug, og jeg må indrømme, at den er fantastisk, når man som jeg godt kan lide følesen af at være helt fyldt ud.

Orgasme

Den gav hurtigt orgasme, fordi jeg var liderlig i forvejen og kommer nemt. Jeg er ikke normalt til så store pikke, men den her er fræk. Den kunne komme helt i bund Og jeg kan mærke præcis, hvor min livmoder sidder i dag. Den blev presset helt ud mod maveskindet.

Rillerne gør, at jeg bliver stimuleret de helt rigtige steder. Jeg opnåede orgasme tre gange i alt. Intense og våde, hvilket jeg først fandt ud af bagefter, da jeg trak dildoen ud, og det for at sige det mildt, at væltede ud med safter. Som var blevet holdt inde af dildoen.

Den kan også bruges til analleg, hvilket jeg til stor fornøjelse også gjorde. I modsætning til skeden sætter den ingen grænser analt og for mig gav det også en god orgasme der.

Den kan også bruges sammen med en partner, hvis man har mod på det.

Konklusion

En meget fræk oplevelse, jeg helt klart vil gentage. Hvis man er til store dildoer, er denne her helt klart anbefalelsesværdig.

Det var den bedste date, jeg har været i selskab med længe, og bedst af alt fyldte han ikke hele sengen eller snorkede om natten.

Jeg vil give den 4 1/2 stjerner ud af 5. Eneste minus er duften af silikone, som godt kan hænge i luften under og efter.

Crystal Jellies Big Boy er 30 centimer lang og har en diameter 5,5 centimer. Sådan en kæmpe dildo koster 249 kroner hos sinful.dk.

HERUNDER KAN DU LÆSE ANDRE LEGETØJSTEST FRA NYTOMSEX.DK:


Del artiklen

One thought on “Iza tester kæmpe dildo: Den fylder mig helt og aldeles ud

  • 6. december 2018 at 12:50
    Permalink

    Elsker også som mænd analsex en gang imellem, og nej jeg er ikke til mænd men med en lækkert tyk dildo er jeg i en helt anden atmosfære. Desværre findes der ikke særlig mange kvinder der tænder på det syns jeg.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.