Iza om være klodset: Mænd synes, der er frækt

Del artiklen

Iza, der er mor til tre, blogger om sex på nytomsex.dk og tweeter om det her:

Fræk på en klodset måde, det er mig!

90 procent af tiden falder jeg ind af døren, når vi er ude og spise eller i byen. Jeg kan have flade sko på eller sågar bare fødder, jeg snubler over et græsstrå, mine egne ben eller bare luft.

Nogen vil synes, det er pinligt og ucharmerende, men det synes jeg ikke længere, fordi det er en del af mig. Og mænd synes, det er frækt på en uforklarlig måde. At jeg så også altid griner, når det sker, finder de fleste mænd charmerende og frækt.

Styre mig

Tro ikke, at jeg da jeg var helt ung ikke gjorde alt for at være den pæne pige med styr på det hele eller i det mindste mine kropsbevægelser, fordi det gjorde jeg i en del år – indtil jeg indså, at sådan er jeg nu engang, og det jo faktisk fungerede strålende.

Da jeg kom på højskole, fik jeg en lærer, som en dag trak mig til side og sagde noget i retning af, at nogle kvinder bare har en naturlig udstråling, som både tiltrækker og også skræmmer mænd.

Jeg har aldrig haft problemer med at tiltrække mænd trods det faktum, at jeg er klodset. På et tidspunkt møder jeg en mand som direkte siger, at jeg er klodset, fræk og dragende.

Jeg er mig og stolt af det

Måske er klodset det forkerte ord. Måske er jeg i bund og grund bare naturlig og uden filter. Jeg er stolt over, at jeg kan forarge svigermor ved højlydt sex, og jeg har intet problem i at efterlade våde pletter på lagnet efter et par gode sprøjteorgasmer.

Jeg er bestemt ikke en yndefuld kvinde, som kan liste sig ubemærket ind i et rum. Jeg er hende, der grinende vælter ud fra gæstetoiletet med uglet hår og sædrester i mundvigen, fordi min lyst og liderlighed har taget over, og det er endt med, at jeg har forført en uskyldig mand, som tilfældigvis er draget af mig.

Veninderne

Jeg har veninder, som før har sagt, at jeg skal styre mig og lægge låg på mig selv, så ikke alle bemærker mig. De tror fejlagtigt, at jeg er klodset og larmende bevidst, hvilket langt fra er sandt.

Heldigvis har jeg veninder, som synes, det er fedt, jeg tør stå ved den, jeg er. Det ville også være trist, hvis vi alle var ens, ikke sandt?


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.