Iza om underkastelse: Han gjorde mig underdanig og beskidt

Del artiklen

Iza er som oftest den dominerende i et seksuelt forhold, men en mand fik åbnet en side af hende, som hun ikke kendte. Nu kan hun nyde at lade sig kontrollere:

Underkastelse: Normalt er jeg den dominerende i sengen, eller hvor jeg nu dyrker sex. Jeg har ikke opsøgt dominerende mænd, fordi det har jeg ikke fundet tiltrækkende.

På Twitter faldt jeg dog over en profil under navnet LoneSurvivor. Jeg følger hans profil et stykke tid af nysgerrighed. Hvem er denne person? Jeg kan se ud fra hans kommunikation med andre, at det er en mand, en mystisk mand der ikke deler meget af sig selv.

En aften beslutter jeg mig for at skrive en privat besked til ham. Han svarer, og vi chatter et stykke tid, ikke frækt, ganske almindeligt om alt. Jeg kan se, at han er til dominerende sex, hvor han er den dominerende.

Kontrol

Han tænder på kvinder, han kan kontrollere og ydmyge seksuelt. Tisse dem i munden og kneppe dem sønder og sammen. Han tænder på det dyriske i en kvinde. Duften af rigtig kvinde uden parfume. Han tænder på at bryde en kvinde ned seksuelt, så han ser hende for den, hun er:

Sårbar og nøgen.

Han er nådesløs uden kompromis i forhold til sin lyst. Hun viser hendes kærlighed, når hun har givet ham det inderste, hun har. Det beskidte og perverse.

Mørke

Det mørke, de fleste prøve at fortrænge, det er det, han tænder på og elsker. I løbet af et års tid leger vi online.

Han tester mine grænser og får mig derud, hvor jeg aldrig havde set mig selv være. Underdanig og beskidt og alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl om, at han holder af mig. For mig er det grænseoverskridende, at han i den grad styrer og bestemmer alt.

Underkastelse

Mest skræmmende er det, at jeg tænder voldsomt på det. Jeg tænder mig på, at underkaste mig hans normer og regler, de beskidte og vulgære. Han lærte mig langsomt en side af mig selv at kende, jeg ikke før kendte.

Måske har jeg ikke turdet lukke op for den side før, måske har lysten bare ikke været der, fordi det kræver en bestemt personlighed.

Den slags nøgen og nådesløs sex kræver tillid åbenhed og kærlighed. Man forsvinder ind i hinanden og bliver til et. Min lyst var hans, og han kunne i vores leg gøre med mig, hvad han ville.

Ingen skam

I den verden er der absolut ingen skyld og skam, det tillod han ikke. Han tillod mig ikke at tænke beskidt eller perverst om mig selv. Han lærte mig at være elsket i en anden form. Nøgentog strippet for alle negative føleser, jeg end måtte have om den slags sex.

Den slags mand tænder mig på et ubeskriveligt plan.

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.