Iza om størrelsen: Det betyder en stor og lille diller for mig

Del artiklen

Betyder størrelsen på mandens pik noget? For 40-årige Iza er svaret ret enkelt – og hun ved, hvor følsomt det er for de fleste mænd.

‘Betyder størrelsen på mandens pik noget?’

Det spørgsmål får jeg ind i mellem fra mænd i min omgangskreds. På min Twitter-konto har jeg efterhånden modtaget rigtig mange pikbilleder bedre kendt som dick pics. Jeg har kun åbnet en lille procentdel.

Selvom jeg elsker pik, så siger det mig intet at se en eller anden tilfældig mands pik. Oftest følger der et ledende spørgsmål med billedet i stil med ‘er den ikke flot?!’

Hvad er det mænd forventer af svar? Ej, hvor er den bare flot eller skal man vurdere det efter karakterskalaen?

Lille pik

En af mine første kærester var asiat og havde en meget lille pik. Jeg var aldrig i seng med ham, men vi udforskede hinanden på alle måder i de spæde teenageår.

Jeg kan huske, at jeg var meget forelsket i ham. Han var fantastisk til at slikke og den første, som fik mig til at få en sprøjteorgasme.

I starten af tyverne ville skæbnen, at vi mødtes igen tilfældigt, og vi endte hjemme hos mig. Han var blevet mere trænet og maskulin at se på, men stadigvæk med en meget lille pik. Jeg har altid vidst, at det gik ham meget på og han var sikker på, at jeg kun roste hans pik, fordi jeg følte mig forpligtiget til det som kæreste.

Ingen forskel

Sandheden var dog ganske enkelt, at størrelsen ikke gjorde nogen forskel. Her lå vi så en del år senere hjemme i min seng. Ham med hans ansigt og guddommelige tunge begravet i min våde fisse.

Jeg vred mig af liderlighed og fik to vilde sprøjte orgasmer, som gjorde mig fuldstændig ør. Jeg ville have hans pik i mig lige nu og her. Jeg hev ham op til mit ansigt og kyssede ham kyssede ham og smagte mine egne fissesafter på hans læber, mens jeg fik åbnet hans jeans.

Munden

Han trak sig tilbage og sagde, at jeg skulle slikke ham, hvilket jeg gladeligt gjorde. Jeg kunne have hans pik i munden uden problemer, smagen af præsæd vælter frem bagerst på min tunge. Det eneste. jeg tænker, er ‘knep mig nu for fanden da.’

Han stopper mig midt i det hele og kommer med en forklaring om, at han faktisk er forlovet og ikke kan gennemføre det her med god samvittighed. Han tager tøj på og skynder sig hjem.

Der var jeg liderlig og møgforvirret. Der går endnu 15 år og pludselig ligger der en venneanmodning fra ham på Facebook.

‘Idiot,’ tænker jeg og modtager anmodningen kun for at spørge, hvad der skete den gang, hvis han da overhovedet kan huske det.

Det kan han tydeligt endda. Han ville ikke have sex, fordi han var bange for at skuffe mig med sin lille pik.

‘Hvorfor så pludselig kontakte mig?, spurgte jeg-

‘Fordi jeg aldrig havde kunnet glemme hans første kærlighed og hende, der fik de vildeste sprøjteorgasmer!’ lød svaret.

Jeg ved, at han den dag i dag stadigvæk er så ærgerlig over, at den manglende selvtillid gjorde, at vi aldrig havde samleje. Jeg er også rigtig ærgerlig over, at jeg aldrig mærkede hans frække lille pik i min fisse og røv. Størrelsen på en pik er vitterlig ligegyldig for mig!

 


Del artiklen

One thought on “Iza om størrelsen: Det betyder en stor og lille diller for mig

 • 13. februar 2019 at 11:15
  Permalink

  Men rent psykisk betyder størrelsen noget,
  Jeg har været udstyret med 19,5 cm stiv pik, men fik i en alder af 64 år forhudsindsnævring, hvilket medførte operativt indgreb først “turtle neck” hvor man efterlader lidt rullekrave, da det ikke virkede, (mulighed for ordentlig rengøring) lavede man en ny operation hvor hele forhuden blev fjernet, men den opstramning af huden medfører at jeg nu ved rejsning kan præstere mellem 8-12 cm – Det er en nød der er svær at knække, Kunne jo ikke skrive svær at sluge for den bliver jo væk i en hul tand 🙂

  Men bare et lille indlæg
  Hilsen Torben med “stumpen”

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.