Iza om sit ægteskab: Sådan er mit åbne forhold

Del artiklen

Iza, der er gift og har tre børn, fortæller her om at have et åbent forhold:

Åbent forhold det er, hvad min mand og jeg har – eller det vil sige, at rent fysisk benytter vi os ikke af det, men muligheden er der, hvis en af os skulle få lyst til at have sex med andre.

Min mand har fra dag et vidst, at jeg flirter meget. Det ligger til min natur, og hvis jeg lægger låg på den del af mig, føler jeg mig låst, og det er det, der har ødelagt mine tidligere forhold. Jalousi og mistro fra fyrenes side, selvom jeg altid har sagt, at de måtte præcis det samme, som jeg måtte.

Jeg ville ikke gå på kompromis med mig selv!

Iza tweeter om sit sexliv her

Sex

Et par måneder inde i min mands og mit forhold tager vi snakken om min trang til at flirte, selvom jeg er i et lykkeligt forhold. Jeg får det forklaret så godt, jeg kan, og får samtidig sagt, at det for mig ikke handler om kærlighed eller manglende sex, det er bare sådan jeg er.

Han er i første omgang forvirret og ked af det, men på den anden side ønsker han ikke at lægge låg på mig, som andre kærester har gjort, og han elsker mig for højt til at slippe det, vi har.

Åbent forhold

Vi laver faktisk en klokkeklar aftale om, at vi fremover har et åbent forhold, og vi begge har mulighed for at have sex med andre. I starten spurgte han, hver gang jeg skal i byen, om jeg skulle hjem med en anden, hvortil jeg svarede, at umiddelbart var lysten der ikke til at have sex med en anden, men flirte, det vil jeg, fordi det ved jeg, ikke kan undgås.

Når jeg har været i byen og har flirtet, kommer jeg altid hjem og fortæller min mand det ind i mellem i detaljer. Detaljer som han tænder på.

Åben

Jo mere åben jeg var, desto mere tryg og afslappet blev han i hans tankegang om, at han ikke ville miste mig og min kærlighed. Jeg er lykkelig for at have fundet mig en mand, som kan rumme mig og mine behov.

Jeg samler appetit ude og spiser hjemme, indtil videre ikke mere end det. Behovet for sex med andre er der simpelthen ikke.

Hvad andre folk tænker og føler om det, forholder jeg mig ikke til af flere grunde. Vigtigste grund må være, at min lykke ikke afhænger af andres accept eller godkendelse.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.