Iza om sex i det fri: Jeg glæder mig til sommerkjole og bundløse trusser

Del artiklen

Foråret er på vej, og det betyder, at sæsonen for sex i det fri er lige om hjørnet. Og husk, sex på barer og toiletter tæller også: Selvfølgelig har 40-årige Iza frække erfaringer med det:

Sex i det fri og sex i det offentlige rum er noget af det mest frække og pirrende, jeg ved. Sexen er sjældent fantastisk god, fordi det hænger i luften, at man jo kunne blive opdaget midt i det hele og derfor må stoppe. Der er næsten ikke noget værre end afbrudt sex, det skulle da lige være ingen sex. Men spontaniteten og det, at man gør noget forbudt og spændende, er vanvittig frækt i min verden.

Iza er mor til tre og skriver om sit sexliv på twitter og på egen blog – og her på nytomsex.dk.

I byen

Tanken om en fræk gang sex på et toilet i byen eller på en restaurant, hvor man hvert øjeblik kunne blive opdaget, er nok til at gøre mig våd. Tanken om, at når vi kommer ud fra toilettet røde i kinderne, og folk kan se, vi har lavet noget, vi ikke måtte, er pirrende.

Jeg er blevet opdaget, mere end en gang, når jeg har spontant har kastet mig ud i sex offentligt. Jeg er blevet opdaget i mine helt unge dage på diskoteketstoilet, hvor vi blev man afbrudt af en af afrydderene og måtte stoppe. Jeg har aldrig været pinlig berørt over de gange, nærmere irriteret over at blive afbrudt.

Restaurant

En af de gange, min mand og jeg blev opdaget, var på en restaurant, hvor vi havde sneget os ind på toilettet og var gået i gang indover håndvasken. Der var ingen andre i restauranten, så imellem hovedretten og desserten lister os ud på toilettet, vi regnede ikke med, at vi blev opdaget.

Vi er som sagt godt i gang ind over håndvasken, lyden af hans pik, der glider ind og ud af min våde fisse, er intens.

Pludselig går døren op, og der står en tjener med åben mund og stivner. Man kan se i hans øjne, at han ikke ved, hvad han skal sige eller gøre. Min mand er væk i liderlighedens land og vælger at fortsætte med at kneppe mig i et efterhånden hurtigt og voldsomt tempo, alt i mens tjeneren langsomt lister ud.

Jeg får øjenkontakt med min mand i spejlet og smiler frækt, idet han tager hårdt fat om mine hofter og kommer i et halvkvalt brøl.

Skov

Behøver jeg sige, at tjeneren havde svært ved at se på nogen af os, da vi listede os ind til desserten, med røde kinder og mig, der retter på kjolen og mærker den varme sæd langsomt løbe ud af mig. Det kunne tjeneren jo heldigvis ikke se.

Nu da vi går foråret i møde, er der en oplagt mulighed for igen at få luftet sommerkjolen, de bundløse trusser og et træ i den nærliggende skov. Jeg glæder mig allerede.

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.