Iza om selvværd: Mænd der bryder sammen efter blowjob tænder ikke

Del artiklen

Selvværd er sexet. Og meget usikkerhed er usexet. Det mener Iza, der her fortæller om kæresten, der græd efter hendes blowjobs:

Jeg har en del gange i mit liv oplevet kærester, som har haft usandsynligt lavt selvværd. Jeg kan afsløre, at det ikke er et turn on, hvis nogen mænd skulle tro det.

Galant

Det værste tilfælde var en udadtil super sød og fræk mand med styr på økonomien og karrieren. Super galant overfor kvinder og en mand, mange kvinder vendte hovedet efter. Meget kort inde i forholdet lagde jeg mærke til små bemærkninger i stil med, ‘du er også alt for lækker til mig og hvad vil du dog med en mand som mig?’

De første gange svarede jeg, at jeg var den, der følte mig heldig, og han var super fræk. Efterhånden blev det værre og værre.

Surmule

Vi kunne ikke tage i byen, uden han endte med at stå og surmule i et hjørne over, at den og den fyr kiggede efter mig og havde givet ham komplimenter over mig. Noget han i mine øjne bare skulle tage til sig og være stolt over, men det gjorde han ikke.

I stedet blev han jaloux, og det endte som regel med, at vi måtte tage tidlig hjem og små skændes, inden vi gik i seng.

Vi boede ikke sammen, så når jeg tog hjem, var det gerne med en kommentar i retning af, du kommer sikkert heller ikke til at savne mig.

Sex

Seksuelt var han meget opmærksom i sengen og gjorde meget ud af at tilfredsstille mig – nærmest for meget, fordi han konstant skulle bevise noget.

Han kunne have det dårligt i flere dage, hvis jeg ikke kom så vådt som jeg plejede en enkelt gang.

Jo mere jeg opmuntrede ham og roste ham, desto hårdere var han ved sig selv.

Blowjob

Det hele kulminerede en aften, jeg gav ham et blow job af den helt frække slags, med savl ned af hagen, øjenkontakt og sutte lyde der kunne høres ind til naboen.

Hans ben rystede, hver gang jeg tog hans store stive pik helt til roden, hvilket tændte mig voldsomt og fik mig til at klynke, som var jeg betalt for det. Det hele kunne ikke være bedre eller frækkere, indtil han kom, og jeg så, at han begyndte at græde.

 

Skade

Først tænkte jeg, at jeg havde strejfet ham med mine tænder eller voldt ham fysisk skade, men nej, det havde jeg ikke. Han græd, fordi han ikke mente, han var værdig til en, som han sagde, model af en kvinde – og så kom hele talen med, at jeg jo nok forlod ham alligevel en dag for en bedre mand. Lige meget, hvad jeg sagde og gjorde ville det ikke hjælpe hans manglende selvværd.

Jeg kunne sige herfra og til månen, at han var god nok, men han troede ikke på det, og det smittede af på mig. Jeg skulle konstant booste hans selvværd, hvilket i bund og grund ikke er min opgave.

Hans selvværd kunne kun blive bedre, hvis han begyndte at tænke anderledes om sig selv, men det kunne og ville han ikke forstå.

Senere fandt jeg ud af, at det altid havde været et mønster i hans forhold.

Hvorfor

Hvorfor de her mænd har lavt selvværd, skal jeg ikke kunne sige, men mit bedste bud er, at de aldrig helt har vidst, hvem de selv var alene uden andre. Der har hele tiden stået en mor og eller far på sidelinjen og klappet i hænderne og rost dem til skyerne.

Jeg fandt bare ud af, at jeg ikke er bygget til, at en mand bryder sammen efter et blowjob.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.