Gæsteblogger Iza om perversioner: Så bliver det ikke mere intimt

Del artiklen

Perversioner er tæt forbundet med intimitet, med sårbarhed, mener gæsteblogger Iza, der her kommer dybere ind og fortæller, hvad der for tiden er hendes yndlingsperversion. Advarsel: Du risikerer at blive våd!

Når det perverse blive så intimt som det overhovedet kan blive. Når perversioner bliver til elskov.

Hvordan og hvornår opnår man det?

Først og fremmest kræver det enormt meget tillid og åbenhed. Det kræver, at man tør være sårbar.

De fleste, som læser med her, kender efterhånden til min fetich for tis. Et toiletbesøg, der pludselig fører til orgasmer og sex, er sårbart, intimt og frækt i min verden.

Perversioner

Det kan starte med, at jeg sidder på toilettet og tisser og pludselig står han der i døråbningen og ser liderligt på mig.

– Skal du have en hånd med at tørre dig? spørger han.

– Ja svarer jeg, mens jeg mærker alt i mit underliv trækker sig sammen.

Han går langsomt hen imod mig, kysser mig blidt, mens han falder på knæ foran mig. Han spreder mine ben og trækker mit underliv helt ud på kanten af toiletbrættet.

MØD IZA på twitter her

Slikke

Først mærker jeg hans varme ånde omkring mine lår, derefter hans varme våde tunge op og ned ad mine inderlår, op til min våde tisse fisse. Han begraver sit ansigt og mund i min fisse, slikker mig som var jeg hans yndlingsret.

Jeg er i ekstase, mine ben ryster, min krop er ikke til at kontrollere. Jeg stønner og skriger højt af liderlighed, inden jeg kommer vådt og liderligt udover ham.

Stadig beruset af min orgasme hører jeg, han åbner sine bukser, og inden jeg får kontrollen tilbage i min krop, mærker jeg hans stive liderlige pik banke hårdt op i mig, kun et enkelt stød, så får han øjenkontakt og smiler liderligt. Han trækker sig hurtigt ud og glider langsomt op i min stramme røv.

Endnu en orgasme ruller ind over mig, mens han knepper min røv. Han trækker sig ud rejser sig og griber hårdt om mit hår, så min mund åbnes klar til hans indsmurte pik.

Mundknep

Jeg mundknepper hans pik helt ned i halsen. Han er voldsom og liderlig udover alle grænser. Min mascara løber ned ad mine kinder. Savlen løber ned over hans spændte nosser. Smagen af præsæd fylder min mund. Jeg holder øjenkontakt, indtil han en sidste gang presser sin pik ned i min hals og kommer brølende højt.

Hans pik glider ud af min mund, og han kysser mig intenst, smager sig selv og mig. Jeg er brugt og udnyttet på den bedst tænkelige måde, som en dukke. Hans dukke. Hans perverse lolita, og selvom han ikke siger det med ord, er det her elskov perverst og meget mere intimt end en tur i sengen onsdag aften.

Iza elsker perversioner: LÆS HVOFOR HER:


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.