Iza om perversioner: Min forbudte voldtægtsfantasi på løbeturen

Del artiklen

De helt kinky fantasier, de forbudte lyster, perversionerne – det er emnet i dagens indlæg af 40-årige Iza, der  afslører ting, som selv ikke hendes mand kender til.

Forbudte tanker og fantasier. Vi har dem alle, de fantasier, som vi holder for os selv af frygt for, at selv ens nærmeste skal dømme én helt ude i skoven og klar til den lukkede, hvis man nævner dem.

Måske er den slet ikke så slem, men ens egne fordomme og opdragelse gør, at man skammer sig over disse mørke kinky fantasier.

Måske bliver det aldrig til andet end fantasier, måske lever man dem ud og bliver skuffet, fordi nogle fantasier i bund og grund ikke skal leves ud i livet.

Voldtægtsfantasi

Jeg har en, jeg selv af flere grunde synes ligger på grænsen. Frihedsberøvelse eller voldtægt, vil nogen måske kalde den. En voldtægtsfantasi. Frihedsberøvelse i den forstand, at jeg helt og aldeles overlader min frihed til et andet menneske, som selvfølgelig tænder på det samme – og vigtigst af alt, en person jeg stoler på med mit liv.

At en mand i min fantasi på et hvert tidspunkt kan binde mig og i mangel af bedre ord udnytte mig seksuelt udelukkende til hans fornøjelse, er for mig et turn on.

At jeg underlægger mig ham 100 procent og skal gøre ALT, hvad han beder om uden at stille spørgsmål ved det, selvom min krop og hjerne skriger efter svar, men ikke får det, er for mig et turn on.

Bryder ind

Min voldtægtsfantasi om at en mand kunne finde på at bryde ind i mit hjem eller følge efter mig på en løbetur i skoven og så bare tvinge mig til det mest brutale sex, han kunne tænke sig, og gerne skælde mig ud, fordi jeg ikke er våd, er et turn on.

Planlagt voldtægt/frihedsberøvelse er for mig en yderst kinky fantasi, som jeg har leget med mange gange i mit hoved. Indtil videre er det kun en fantasi, som måske måske ikke bliver levet ud en dag med den rette mand. En mand, jeg stoler på vil mig det bedste og som forstår, at det er en fælles fantasi, begge er med på.

Selvindsigt

Det at overlade ens frihed og inderste seksuelle tanker og fantasier er først og fremmest noget, der kræver tillid og ikke noget, man bare lige aftaler med en tilfældig en fredag aften.

Overordnet kræver det også meget selvindsigt, at man tør se sine kinky beskidte seksuelle fantasier i øjnene. De færreste tør nok lade tankerne vandre helt derind, hvor man virkelig leger med grænser, både med sig selv, men også tanken om, hvad andre mon tænker, hvis man afslører de inderste fantasier.

Tør du rejse helt derind, hvor det bliver kinky og beskidt?

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.