Iza om liderlighed: Jeg kræver sex som en lysten sømand

Del artiklen

Iza har hidset sig op alle alle de kvinder, der glemmer deres lyst: Iza er nemlig selv grundliderlig og i sine lysters vold:

Hvad tænker jeg under sex? Jeg tænker faktisk ikke ret meget, jeg er i mine lysters vold for, at sige det mildt. Jeg er stolt af min liderlighed. Jeg har læst og hørt mange kvinder fortælle om, at de tænker på opvasken eller på de madpakker, de skal ud og smører, når manden nu engang er kommet.

Når manden er kommet?!

Jeg er stoppet med at spørge, fordi jeg kender svaret, med at de i bund og grund ikke lige er så liderlige, men gør det for mandens skyld, eller fordi det skal man jo som kvinde. Dyrke sex altså.

Liderlighed

Inden i tager jeg mig selv til hovedet og tænker, at det er synd og skam, at de har slukket kontakten og trukket stikket ud for liderligheden.

Bevares, der findes kvinder, der har fuld skrue på lysten, men der er langt i mellem dem, jeg kender i hvert fald.

Måske er de liderlige kvinder en uddøende race, fordi karrieren er vigtigere, fordi de bliver opdraget med, at sex ikke er noget, man taler synderligt meget om, og slet ikke kræver det som for eksempel lækker veltilberedt mad.

Mad

Der er så mange madbloggere, det er til, at brække sig over efterhånden. Folk forventer en madorgasme, hver gang de spiser et måltid, ellers har de ikke haft en god dag, og det kan nærmest ødelægge hele ugen.

Tænk hvis folk tænkte sådan om sex og orgasmer, om liderlighed. Tænk hvis de havde sex med samme entusiasme, som de laver mad. Jeg føler, at sex bliver skubbet mere og mere i baggrunden for samtalekøkkener og samtalebadeværelser osv.

 

Undertøj

Lækkert frækt undertøj er noget, manden køber til kæresten til jul, og hun åbner med røde kinder fordi, tænk nu hvis onkel Gert skulle forestille sig noget seksuelt.

Uden sex ville folk ikke formere sig. Sex er et instinkt, ligesom sult og søvn, og alligevel bliver det gjort til skamme.

Jeg dyrker sex hver gang som var det den sidste. Lever efter min lyst og liderlighed og er kinky som bare fanden. Siger og gør ting under sex, der chokerer de fleste, og som jeg for det meste ikke kan huske, netop fordi jeg slår tankerne fra og kommer helt ned på det dyriske plan.

Liderlig sømand

Jeg kræver sex som en liderlig sømand, der har været væk hjemmefra i 6 måneder hver gang jeg har sex. Jeg eksperimenterer med sex efter devisen, at vi kun lever en gang, og jeg skylder mig selv det bedste af det bedste, og jeg ikke ved, om jeg kan lide det, før jeg har prøvet det.

Hvornår er folk, især kvinder, blevet så sex forskrækkede og fantasiløse? Jeg elsker sex mere end mad, og jeg vil aldrig derud, hvor jeg ved, hvad jeg tænker under sex.

Jeg skammer mig ikke over mine sprøjteorgasmer, tværtimod ville jeg ønske, jeg havde mere tid til dem og få en alle tænkelige og utænkelige steder.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.