Iza om kinky sex: Sådan er BDSM pirrende

Del artiklen

Iza er træt af unge mænd, der har forlæst sig på Fifty Shades of Grey. For hende ligger det frække i BDSM et andet sted.

Mit forhold og erfaringer med BDSM er både begrænsede og blandede. Begrænsede i den forstand, at jeg kun har prøvet det online, og blandede, fordi nogle af elementerne for mig er frække, og nogle er komplet uforstålige for mig.

Min erfaring er meget farvet af min færden på Twitter, hvor den ene wannabe dom efter den anden kaster om sig med ord som Daddy, sir og baby girl, ritualer de har vendt på hovedet og i bund og grund nok ikke forstår et hak af.

En verden hvor denne her baby girl bliver skiftet ud hver 14. dag, fordi han bliver jaloux over den opmærksomhed, hans ejendom får.

Magt

Først og fremmest er ordene Daddy og Sir ved at hænge mig ud af halsen, fordi det i mine ører virker forkert og ritualpræget.

For det andet tror de her såkaldte doms, at de ved hjælp af magt kan tvinge en pige til at blive underdanig. Hvis det endelig skal være korrekt, så er det kvinden, der giver sin magt til manden. Hun lader ham få alt kontrollen over hende indenfor sine rammer, ikke hans.

Ansvar

Samtidig kræver det enormt meget ansvar og tid for ham at holde hende i den magtverden, for det er ikke kun sex, hvis det foregår rigtigt, hvilket det sjældent gør på Twitter.

På Twitter er det primært sex og liderlige wannabe doms på 21, der fra tid til anden dumper ind i mine privat beskeder og uden at kende mig fortæller mig i bedste Fifty Shades of Grey Stilen, at jeg har været en meget slem pige og skal over hans knæ.

Jeg morer mig hver gang og er stoppet med at komme med et smart comeback, de forstår det alligevel ikke.

BDSM er pirrende

De elementer, jeg selv synes er frække, lækre og pirrende er, at grænserne bliver udvidede og det kinky ligesom mere er tilladt.

En slavetøs med et halsbånd på siddende på knæ i sit eget tis er ligesom mere frækt og acceptabelt, hvis man kan sige, at det er, fordi man er i BDSM-verdenen, end hvis naboen pludselig efter 20 års ægteskab hænger et kors op i soveværelset.

Man udvider sin seksuelle horisont, hvis man trækker ind i det mørke miljø.

Eksperimenter

Jeg ville blot ønske, at flere eksperimenterede med deres sexliv uden at skulle sætte ord, de ikke forstår, foran og kaste sig ud i timelange ritualer, ingen rigtig forstår alligevel.

Hvad med bare at starte med at fortælle hinanden, hvad I hver især tænder på uden at lægge låg på. Måske bliver du overrasket både over dig selv, men også din partners grænser.


Del artiklen

One thought on “Iza om kinky sex: Sådan er BDSM pirrende

 • 27. november 2018 at 13:18
  Permalink

  Ja, fifty shade of “dit og dat” er ødelæggende for SM verdnen, får det til at ligne et pop nummer for fine slipsedyr og ikke et billede af mennesker der elsker at lege med underkastelse smerte i forskellige niveauer og så pudsig nok, så er det her som også i film verden, 80% kvinder der vil underkastes (M’er) og næsten ingen tror at vi også er nogle mænd der gerne vil have en lækker kvinde der vil bruge en mand, men vi er mænd der elsker at få en øm rød pik og en øm varm rød røv, realisme savnes i denne verden

  Hilksen

  Torben

  PS: Er ikke bange for at blive offentliggjort, for min seksualitet er ikke hemmelig eller vemmelig *lol*

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.