Iza om jalousi: Min mand må have sex med anden kvinde, uden jeg bliver jaloux

Del artiklen

40-årige Iza, der er gift og har tre børn, har ofte oplevet, at hendes mænd bliver jaloux, men selv er hun aldrig ramt af jalousi:

Jeg er ikke jaloux i mit parforhold og har aldrig været det i noget parforhold. Det er en ret stærk, men alligevel meget sandfærdig påstand.

‘Men hvis du ikke er jaloux eller din partner ikke er det, så er det heller ikke ægte kærlighed.’ Den sætning har jeg hørt mere end en gang fra venner og veninder. Den passer simpelthen ikke, ikke på mig i hvert fald. Jeg har oplevet kærester, som har været dybt jaloux over ingenting.

Utroskab og mistillid

Jeg har ikke kunnet gå til en fest og komme hjem i godt humør, uden at beskyldningerne om utroskab enten er blevet sagt direkte eller mellem linjerne. Det er ikke sundt for et forhold uanset, hvordan man vender og drejer det.

Sex med andre

Hvis min mand har lyst til at kneppe en anden kvinde, ville jeg ikke blive jaloux. Denne kvinde har måske noget, jeg ikke har og omvendt, men det gør hende ikke bedre end mig. De kvaliteter, jeg har, er der ingen andre kvinder, der har. Den måde jeg, får ham til at føle sig på, når vi er sammen, kan ingen anden kvinde give ham.

Kærlighed og sex

Der er stor forskel på, når man bare dyrker sex for at få opfyldt et basalt behov, og når man dyrker sex med føleser. Sex med føleser giver for mig mening, fordi jeg både får opfyldt et basalt behov og får fyldt mit kærlighedsbehov op. Varmen og liderligheden når et højere og dybere plan, og jeg er i stand til at give mig hen 100 procent.

Sårbar

Jeg er sårbar, når jeg dyrker sex med den, jeg elsker. Men den sårbarhed er ikke nødvendigvis lig med jalousi, ikke for mit vedkommende. Jeg har oplevet mænd, som – når de bliver forelsket og sårbare – også bliver jaloux, og jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke forstår det.

Unik og sin egen

Hvis man lever i den jaloux verden, hvor man føler sig truet over alt og alle, går man samtidig også glip af en masse både på kærlighedskontoen, men også den sex, man dyrker, bliver hæmmet og ødelagt.

Mit mind set har altid været, at jeg er helt unik. Ingen sutter pik som mig. Ingen kan tage en pik analt som mig. Ingen kan gøre en mand liderlig som jeg kan. Jeg har min måde, som ingen andre har.

Janteloven kan rende mig!

Nu sidder der nok en del og tænker, at jeg er for meget, og selvfølgelig findes der bedre kvinder end mig. Det gør der helt sikkert, men der findes ingen som mig. Vi er alle unikke på, hver vores måde. Heldigvis for det, fordi jeg har bestemt også mine dårlige sider. Men jaloux, det er jeg ikke.

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.