Iza om fræk online flirt, der gik galt: Nej betyder nej!

Del artiklen

Bagsiden af medaljen ved at flirte og lege seksuelt online kan være stor, mener 40-årige Iza, der her fortæller om en flirt, der ikke kan forstå et nej:

Iza tweeter om sine lyster her

Online flirt: Når man som jeg leger online, kan det ikke undgås, at der kommer føleser af en eller anden art mellem parterne. Jeg har altid haft en grænse, som hedder, jeg vil ikke mødes med nogen af dem, jeg leger med online. Den grænse gør jeg klart fra starten. Det er leg og sjov ikke noget der skal føres ud i livet.

For et par år siden mødte jeg en mand online, som er gift og udad til lever lykkeligt med en smuk kone og tre børn. Sandheden er direkte modsat. Han er ulykkelig gift, er kun sammen med hans kone, fordi hun i det mindste giver ham sex ind i mellem.

Han bruger størstedelen af sin fritid online, på Twitter, hvor han har mellem 7 og 10 kontoer, på fetlife og kinkster, hvor han udlever sine fantasier og drømme.

Forelsket

Han blev forelsket i mig, og jeg må indrømme, at jeg også havde føleser for ham, men set i bagklogskabens klare lys var det mere en fascination af ham og især det faktum, at han var den, der introducerede mig til den kinky verden på de forskellige platforme.

De føleser, jeg havde for ham, fortalte jeg til min mand, hvilket min mand i øvrigt havde bemærket, men endnu ikke spurgt ind til. Han bad mig stoppe kontakten med denne online flirt, ellers ville det have store konsekvenser for vores forhold.

Stop

Jeg valgte at stoppe kontakten omgående, fordi vores aftale er, at han altid kommer i første række og bestemmer, hvem jeg har kontakt med, og hvem jeg flirter med, han er i forvejen meget rummelig, hvad angår mine flirts.

Desuden og nok vigtigst af alt, så jeg elsker min mand højt og ønsker ikke at ødelægge vores forhold. Min online flirt tog det mildest talt ikke pænt, han foreslog, at vi bare holdt det hele skjult, som han gjorde for hans kone.

Han kom med den ene og den anden undskyldning for, hvorfor vi skulle mødes og prøve det kinky sex af, han så inderligt higer efter. Han er i underholdnings branchen på tv osv. og gør mere eller mindre, som det passer ham, når han er væk hjemmefra.

Utroskab

Hans kone ved det godt, men vender det blinde øje til, og som han kalder det, når han ind i mellem bliver taget i utroskab, så er hun, som han kalder det “rockersej,” fordi hun gang på gang tilgiver ham.

Hun sætter nye regler op, som han gang på gang bryder, og så starter det hele forfra.

Der hvor kæden hopper fuldstændig af for mig er, at han ingen skrupler har, når det kommer til mig og mit nej. Jeg beder ham om at stoppe al kontakt, hvilket resulterer i, at han starter en hel stribe af tweets om, kvinder man ikke kan stole på, kvinder der svigter ham – alt sammen tydeligvis rettet mod mig.

Blokere

Når jeg blokerer ham diverse steder, åbner han en ny Twitter konto og starter forfra med beskeder og eller mails. Selv min mand har kontaktet ham og bedt ham stoppe uden held.

Jeg forstår ikke, at et menneske kan være så skrupelløs og bare fortsætte i sin kamp for at få, hvad han vil. Han er ikke vant til et nej, men får det gang på gang af mig.

Hvordan kan en gift mand bevidst ønske at ødelægge en anden persons liv for at tilfredsstille sine egne behov? Vi havde på et tidspunkt en samtale, hvor jeg satte følgende scenarie op.

Jeg bliver skilt og flytter for mig selv. Hvad så med dig?

Hans forslag var, at han så kunne besøge mig ind i mellem, når han havde tid og lyst. Han vil ikke skilles, det vil han ikke byde sin kone og børn.

Luder

Sidste besked, jeg modtog, var en blanding af, at jeg blev kaldt en luder og påstande om, at jeg med garanti kneppede til højre og venstre, og så en besked om, at jeg heller ikke var ham værdig, fordi han havde brug for en kvinde, som elskede ham, for den han var, kinks og frække forbudte fantasier.

Min første tanke var, hvad med den kone? Han søger en, der elsker ham, for den han er, noget hun tydeligvis ikke gør.

Jeg skal ifølge ham ofre alt for ham, så han kan få i pose og i sæk?

Det giver rigtig meget mening, ikke?? Han er mand, der tydeligvis mangler situationsfornemmelse og empati for andre end sig selv og sine behov.

Gad vide, hvilken undskyldning han har over for sig selv for at retfærdiggøre sine handlinger mod sin kone og børn. Jeg kan i min vildeste fantasi ikke finde ud af en undskyldning, der kan retfærdiggøre sådan en kalkuleret ondskabsfuld handling mod dem, man burde elske højst.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.