Iza om bolleven: Vi knaldede foran spejlet

Del artiklen

40-årige Iza er gift og har børn og ser tilbage på en bolleven, hun havde, da hun var yngre:

Da jeg var i starten af 20’erne, gik jeg meget i byen, oftest kun med det formål at score en fyr. Ikke nødvendigvis for at gå hjem og have sex med. mere en fyr, jeg kunne kysse og kæle med.

For jeg havde faktisk en fast bolleven i et par år. Vi var udadtil rigtig gode venner, men ikke mere end det. Han var ikke moden nok til at ville have en fast kæreste og for mig var han ikke kærestepotentiale.

Det var ham, jeg bankede på døren hos på vej hjem fra byen og bare sagde ‘skal vi’ – og så blev jeg som regel hevet ind af døren og kneppet i entréen eller på hans sofa.

Spejl

Én af de gange husker jeg tydeligt, fordi han var flyttet og i hans nye lejlighed, var der et langt spejl fra gulv til loft i soveværelset. Han viste mig rundt, og vi stoppede ved spejlet i soveværelset.

Jeg stod foran spejlet og ham bagved, han begyndte langsomt at klæde mig af mens vi så på hinanden i spejlet. Hans hænder glider op og ned af min nøgne krop.

Han har kun boxershorts på, og jeg kan mærke hans stive pik mod min lænd. Min bollven trækker mig tilbage på sengen, stadigvæk ham bagved mig, så jeg sidder mellem hans ben.

Våd

Han spreder mine ben ud til siden og lader en hånd glide ned til min våde fisse og begynder langsomt at udforske mig, så jeg kan se med i spejlet. Hans fingre glider ind og ud af min nu drivvåde fisse.

Jeg stønner højt og vrider mig, imens han holder mig fast og hvisker, ‘rolig nu, frække. Se på dig selv i spejlet.’

Jeg ser på min liderlige åbne krop, der i spejlet. Hans fingre rammer de helt rigtige steder, og med et sprøjter jeg min orgasme ud over gulvet og spejlet.

Han løfter mig op og lader mig glide ned over hans store stive pik. Vi knepper sådan, indtil min bolleven kommer i et brøl, jeg ikke har hørt fra ham før. Ved næste besøg ser jeg, at der stadigvæk er mine fissesafter på hans spejl.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.