Iza om Bøf&Blowjob: Elsker blæs, men hader dagen

Del artiklen

Bøf&blowjobdag, det var overalt i mit Instagramfeed og på Facebook den dag. Enten var stemningen for eller også var den imod. Mændene for og kvinderne imod.

Jeg er helt klart for blowjob i sådan en grad, at det tangerer til en besættelse. Jeg kan hige efter en pik i min mund mere end sex. Jeg elsker alt ved det, pikken dybt i min hals hårdt og liderligt eller blidt og legende med min mund og tunge henover fordybningen på spidsen af pikken.

Smagen

Smagen af præsæd er enormt ophidsende. Øjne der mødes og dybe suk, når jeg tager pikken helt til roden. Jeg elsker eksplosionen i min mund, mens mit hoved bliver presset ned over pikken.

Når alt det så er sagt, så hader jeg bøf&blowjob dag, fordi jeg simpelthen er så meget modstander af, at man er nødt til at have en dag proppet ind i kalenderen, for at mænd kan få et blowjob – ligeså vel som jeg er modstander af valentinsdag, som er skabt for at kvinder kan få blomster og chokolade.

Sørgeligt

Hvor sørgeligt er det lige, at vi er kommet dertil, for at kvinder gider tage en pik i munden og give deres mand/kæreste et godt blowjob.

Blandt mine veninder gives der desværre alt for få blowjobs, så deres kærester er himmelhenrykte over dagen, hvilket er en skam i mine øjne.

Herhjemme fik vi pita med fyld. Blowjobbet fik han om morgenen i stedet for vækkeuret. Sex og romantik er nemlig ikke skemalagt eller planlagt udfra mærkedage herhjemme.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.