Iza om beskidt sex: Jeg vil kaldes for en luder, hans luder

Del artiklen

For Iza handler beskidt sex og underkastelse om respekt, ærlighed og kærlighed.

Jeg har lyst til at blive kaldt for en luder, hans luder.

Blive brugt og misbrugt, indtil jeg ikke kan mere, og selv derefter tigger jeg efter mere. Bind mig til en stol og brug min mund, som han har lyst til hårdt og brutalt. Kneppe mig sanseløst, indtil jeg ikke kan stå eller gå længere. Fylde mine huller ud med hans pik og kæmpe dildoer.

Iza er mor til tre og skriver om sit sexliv her på nytomsex.dk og på twitter.

Låne mig ud

Låne mig ud til fremmede mænd, som han mener skal have lov til at bruge mig, mens han ser på, selvfølgelig.

Alt jeg skal gøre, skal han give tilladelse til. Han skal fodre mig, og jeg skal kravle på alle fire ud på toilettet, hvor han selvfølgelig skal se på, mens jeg tisser. Måske beordre han mig til at sprede mine ben, så tisset sprøjter ud på gulvet, og jeg bliver beordret til at slikke hver en dråbe op, mens jeg ser ham i øjnene.

Ydmygende

Alt sammen ydmygende og nedværdigende, men gjort i stor kærlighed. Min lyst er hans lyst og hans lyst er min. Vi har ingen grænser. Han må gøre med mig som han lyster, og jeg skal være en god pige og lystre, ellers bliver jeg straffet, med hvad end han finder på.

Måske skal jeg sidde på knæ mellem hans ben, mens han arbejder, og mærke alt i mig hige efter ham, hans væsen, hans hånd, hans pik.

Jeg ville tigge om at få lov til at slikke hans pik der under bordet.

Beskidt sex

Måske får jeg hans pik i alle mine huller, mens jeg slikker toiletsædet og får at vide, hvor beskidt jeg er. Bruge min mund på han pik, så jeg savler og måske endda kaster op. Tvinge mig til at slikke det op.

Høre ham brøle liderligt efter mig, så jeg mærker min fisse bliver våd. Jeg ville være ligeglad med, at det er beskidt sex, så længe han giver mig den opmærksomhed, jeg higer efter fra ham.

Underkaste

Udefra kommende mennesker vil tænke, det er fuldstændig langt ude, at en kvinde vil underkaste sig på det plan, men de ved ikke, at kernen i det hele bunder i dyb respekt og ærlighed.

Man kan ikke frivilligt ønske at blive behandlet som en luder, hvis man ikke har en form for kærlighed til hinanden.

Det bliver ikke mere intenst, end når man underkaster sig på sådan et plan. Forståelse fra andre er uvedkommende for mig. For mig handler det om ham og hans accept af mig og lyst til mig.

Så længe han er liderlig efter mig, så underkaster jeg mig gerne hans liderlige, beskidte lyster. Beskidt sex er ærlig sex.


Del artiklen

2 tanker om “Iza om beskidt sex: Jeg vil kaldes for en luder, hans luder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.