Iza om at være sexet: Hvorfor gør jeg mænd tossede af lyst?

Del artiklen

En ting er at være objektivt flot og veldrejet, en anden og sværere ting er at forstå, hvorfor man virker så dragende på det modsatte køn. Bloggeren Iza, der tweeter om sit sexliv, fortæller herunder om sin nylige erfaring med en mænd, der næsten ikke kunne styre sin lyst efter hende:

Hvad er det du gør ved mig?

Det spørgsmål får jeg indimellem fra mænd, jeg flirter med. Svaret er ikke så enkelt, fordi jeg ved det faktisk ikke selv.

Jeg ved bare, at jeg har en effekt på mænd og kvinder for den sags skyld.Jeg ved ikke selv, hvordan jeg er sexet. Jeg kravler ind under huden på dem. På ingen måde bevidst eller for at lege med deres føleser og lyst.

Jeg havde for mange år siden en lærer på den højskole, jeg gik på, som sagde, at nogle kvinder har en naturlig stærk tiltrækningskraft, som ofte skræmmer mændene væk og gør kvinderne misundelige. Sidst jeg oplevede dette var med en ung fyr 16 år yngre end mig selv.

Flirt

Vi havde flirtet overfladisk med hinanden et par uger. Fra min side ganske uskyldigt, fra hans meget mere alvorligt fortalte han senere. Det gør det ikke nemmere, at vi arbejder sammen og skal fortsætte med det et par måneder endnu.

En aften efter arbejde sidder jeg på køkkenbordet og drikker en kop the og gør status over dagen sammen med min flirt/arbejdskollega. Han rækker op efter et the-brev i skabet, og jeg fanger ham for sjov mellem mine ben og spørger, om han har fået lov til det.

Mit lår er i hans skridthøjde, og jeg mærker straks hans pik vokse. Jeg tager mig selv i at snappe efter vejret, idet han vender sig om mod mig og ser mig direkte ind i øjnene, mens hans hånd skubber mit hår om bag mit ene øre.

Liderlig og sexet

Han tager om min lænd og trækker mig helt ind til sig. Han siger nærmest opgivende, ‘stop med at gøre det dér.’

‘Det dér?’ får jeg sagt spørgende?

‘Stop med at gøre mig liderlig – bare ved at høre dit grin og se dine smukke læbe giver mig så meget lyst til at kysse lige nu. Stop med at give mig lyst til at lade mine hænder rører dig overalt.’

Hans mund strejfer min mund, og han hvisker hæst, ‘stop med at give mig jern som nu.’

Alt i min krop dirrer af liderlighed og begær, og lige der kunne jeg bare overgive mig til denne høje muskuløse unge mand.

Men jeg gør det ikke, vi arbejder trods alt sammen, og jeg har stadigvæk ingen idé om, hvad jeg gør – udover at være mig. Jeg ved ikke hvad min tiltrækningkraft består i. Jeg ved ikke, hvorfor mænd synes, jeg er sexet-


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.