Iza om analsex til mænd: Frækt og undervurderet

Del artiklen

Analsex til mænd er i mine øjne fuldstændig undervurderet og overset, fordi det er forbundet med en hel del tabu.

Faktum er, at mandens g-punkt kan nås gennem anus, og de mænd, som tør overgive sig til den nydelse, ved, at det føles ubeskriveligt frækt. Personligt synes jeg, det er fantastisk pirrende at få lov til at lege med en mands røvhul.

Slikke det, lege med en finger, så to og måske tre. Effekten ses straks i pikken uden berøring, kan den blive stor og stiv og dryppe liderligt. Jeg har et par gange oplevet, mænd der ikke kunne tale klart, deres krop var som besat, magten var i mine fingre.

Hvis jeg samtidig med anden hånd spillede pikken og spurgte ‘vil du komme?’, var  svaret som oftest var ja. Og så stoppede jeg og hviskede ‘tig om det! Tig om at få lov, lad mig høre dig.’

Den magt er for mig så intens og fræk, at en mand tør underlægge sig mig på den måde, gør mig helt høj og liderlig på en helt særlig måde.

Hele kroppen er med, ikke bare pikken og for det meste får han lov til at komme oftest højlydt og rystende. Sprøjte sin orgasme ud til stor nydelse for begge.

Alle mænd burde prøve analsex for deres egen skyld, hvis det stod til mig. Kvinder dyrker analsex, hvorfor skulle mænd så ikke også opleve den nydelse?!’


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.