Iza flirter med kollega: Lyst til at hoppe under bruseren med ham

Del artiklen

Iza, der er gift og har tre børn havde i går igen vagt sammen med sin jobflirt – og det gik, som det er gået før, blot mere intenst: Hun går ret langt, når hun flirter med kollega.

Det starter allerede ved personalemødet med, at han diskret, men bestemt ikke ubemærket nusser min ryg og lænd med sin store hånd. Jeg kan mærke på ham, at han bliver tændt, og det tænder mig, når jeg flitter med kollega.

Flirter med kollega

Vi går og flirter det meste af eftermiddagen og aftenen. Benytter hver en chance for en lille berøring på røven eller ryggen på hinanden.

På et tidspunkt sidder vi alene og ser fjernsyn. Jeg fryser om mine fødder og putter dem ind under hans lår ganske diskret, hans hånd lander på mit lår, og langsomt bevæger den sig op til min nu våde fisse.

Våd

Han tager en dyb indånding, da hans fingre mærker, den er våd gennem tøjet. Han er ophidset, det ses tydeligt i hans øjne og hans kropssprog. Min vagt er næsten slut, og han siger, at han lige vil i bad, inden han skal i seng (han har nattevagt og skal sove på stedet).

Han går i bad, og jeg lægger mærke til, at han bevidst lader døren stå på klem og sender mig et blik, inden han går ud på badeværelset. Jeg er for nysgerrig og lister hen og kigger ind. Han ser mig godt, og jeg ser hans nøgne krop under bruseren.

Liderlig

Jeg er liderlig og har mest lyst til at hoppe ind under bruseren til ham, men jeg holder igen og ser blot på. Han vender sig halvt om og får øjenkontakt og ligner mest af alt en mand, der har tabt en stor kamp. Han vender sig væk og hvisker ‘fuck,’ mens han ser ned på sin pik, der pludselig er blevet stiv på ingen tid.

Tørrer ham

Han bader færdig med stiv pik og mumler, om jeg vil række ham håndklædet. ‘Selvfølgelig,’ siger jeg med et smil og tager håndklædet i mine hænder og gør tegn til, at han skal komme hen og blive tørret. Det er næsten ondt, når jeg flirtter med kollega på den måde.

Han er noget højere end mig, så jeg har svært ved at nå hans hår uden at ramme hans store stive pik. Hver gang jeg rammer den, stønner han lidt og ser mig i øjnene.

‘Vi kan ikke kneppe,’ hvisker han liderligt.

‘Nej det kan vi ikke,’ siger jeg og strejfer hans pik med min hånd.

Kys

Han lukker øjnene, mens jeg tørrer hans ryg og siger ”jeg har virkelig lyst til dig.’

Jeg tørrer hans muskuløse brystkasse med den ene hånd og tager fat om hans pik med dem anden. Den føles springklar og våd på spidsen, hans ene hånd griber om mit hår, og han kysser mig intenst og liderligt, mens jeg langsomt lader min hånd glide op og ned af hans pik.

Jeg har både lyst til at tage ham i munden, røven og fissen, men inden jeg når at få sagt noget bliver, min hånd våd og han stønner højt.

Jeg træder et skridt tilbage og griner lidt, mens jeg siger spørgende, ‘blev det for meget for den unge mand?!’

Han ser undskyldende på mig og får viklet håndklædet rundt om sig.

‘Du er en drøm, ved du godt det’ siger han.

Når jeg flirter med kollega, bliver vagterne så gode. Behøver jeg sige, at jeg om nogen ser frem til den forestående julefrokost i december, det kan kun ende med et knald eller to. Når jeg flirter med kollega, bliver vagterne så gode.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.