Iza er vred: Folk har ondt i røven og misforstår underkastelse

Del artiklen

Ja, jeg læser de kommentarer, der kommer til de blogindlæg, jeg laver. Det er særligt dem med virkelig beskidt sex eller dem, hvor folk tydeligvis er misundelige over min åbne tilgang til sex:

Beskidt sex er åbenbart forbeholdt unge piger, kan jeg se

ud fra kommentarerne og beskederne, jeg får.

Beskidt sex er åbenbart lig med, at jeg ingen respekt har for mig selv.

Men beskidt sex er beskidt sex, hverken mere eller mindre. Jeg har om nogen respekt for mig selv og mit underliv. I nogen tilfælde mere end så mange andre vil, jeg påstå.

Jeg dyrker aldrig sex med tilfældige mænd eller kvinder for den sags skyld. Det kan tælles på en hånd, hvor mange mænd jeg bare er gået hjem med efter en aften. Jeg kender mit eget værd og går ikke på kompromis med det.

Luderdelen er for mange kvinder og mænd åbenbart så svær at forstå, at de føler sig nødsaget til at svine mig til.

Når jeg føler trang til at blive kaldt en lille luder, er det udelukkende i forhold til en mand, jeg kender så godt og som respekterer mig så højt, at han vil smide alt, hvad han har i hænderne for at være sammen med mig.

Misundelsen kommer ind der, hvor andre mennesker måske ville ønske deres egen kone/kæreste var alt opofrende for dem bare engang i mellem, og de ikke skal tigge om sex bare for at få lidt på den dumme fra tid til anden.

Sex er ikke noget, man skal gøre sig fortjent til, i min verden. Det er et basalt behov alle mennesker har og meget lavt at lave forhandlinger om i et ligeværdigt forhold. Jeg er luder og stolt af det!

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.