Iza er cougar med sin unge kollega-flirt: Jeg sætter mig på hans skød

Del artiklen

40-årige er lidt af en cougar, der tweeter om sit sexliv her, og blogger herunder mere detaljeret om sine oplevelser: Hun har lige været i skoven med sine kollegaer. Det udarter sig, da hun bliver alene sin frække og unge flirt.

Jeg har været på teambuilding-dag med mit arbejde, og jeg flirter fra starten af med min kollega. Små blikke og blink. Han får sagt, at han har tænkt på mig siden den anden aften, hvor jeg rørte hans pik, og ikke kan få mig ud af hovedet.

Cougar

Jeg er måske en slags cougar. Det at han kun er 26 år tænder mig på et andet plan. Ung og forholdsvis uerfaren indenfor det seksuelle. Det at jeg trods min alder tænder ham, tænder mig. Der er noget helt særligt over unge mænd, ligesom der er noget særligt over lidt ældre mænd. Hver alder har sine fordele og ulemper.

Vi aftaler, at jeg skal køre ham hjem. Som aftalt kører vi afsted og snakker lidt, inden hans hånd finder min våde fisse. Jeg er allerede liderlig og har været det, siden han nævnte, at han havde tænkt på mig.

Pik

Jeg åbner hans bukser og leger lidt med hans store pik udenpå boxershortsene. Jeg får øje på en rasteplads og holder ind til siden, får spændt selen af og hopper over på hans skød, hvor vi kysser længe, mens han giver mig finger først i fissen så i min lille røv.

Han stønner højt og får fundet et kondom frem. Han har altså planlagt det når jeg, at tænke inden jeg dykker ned og tager hans pik i min mund og smager hans dejlige præsæd. Han stopper mig flere gange, fordi han er ved at komme. Jeg sætter mig på hans skød igen og lader ham lege med min røv med et par fingre. Min plan er, at jeg vil ride ham med ryggen til, så jeg får mig vendt om og trukket mine leggings og trusser ned, imens han fumler med kondomet.

Munden

Hans rejsning forsvinder og jeg vender mig om og tager igen hans pik i munden og i hånden. Han bliver hurtig stor, og vi prøver igen med kondomet. Mit underliv er ved at eksplodere af liderlighed, min fisse drypper. Vinduerne dugger til, og langt om længe kommer kondomet på. Jeg lader min hånd glide op og ned af pikken med kondomet og slikker hans glatte nosser.

Ups

Det vipper ham over kanten, og han eksploderer af liderlighed, imens han bander langt væk i ærgelse. Jeg griner lidt og siger, at der måske er en mening med det. Han tager hårdt fat i mit hår og hiver mig op til sig, kysser mig og siger, der er ingen meningen med, at du er så fræk og dejlig. Stilheden resten af vejen hjem er larmende, indtil jeg siger, husk ekstra kondomer til julefrokosten.

Det pik, jeg ikke fik af ham, fik jeg af min mand, da jeg kom hjem og fortalte ham om det.

 

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.