Iza bliver kaldt billig luder: Ja, jeg er en tøjte

Del artiklen

Tøjte og slut er to ord, som mange bruger, når de vil nedgøre en seksuelt udadvendt kvinde. En kvinde som Iza, 40 år og mor til tre, er flere gange blevet kaldt billig luder. Men hun er stolt over sin seksualitet.

Billige luder! Tøjte. Slut. Det er jeg blevet kaldt mere end en gang i mit liv, fordi jeg har haft sex med mere end én på en aften/nat.

Havde jeg været mand så havde jeg højst sandsynligt både fået skulderklap og et par positive bemærkninger med på vejen. Men i og med, at jeg er kvinde, så er jeg stemplet som en luder, som burde skamme sig.

Men det gør jeg ikke og har aldrig gjort det.

Stolt over at være tøjte

Jeg har været og er stolt over de gange jeg har scoret en eller anden fyr i byen og givet ham et blow ob på toilettet og et par timer senere fundet en fræk fyr, jeg har haft lyst til at tage med hjem og kneppe, vel vidende, at både mine venner og veninder ville ringe eller skrive dagen efter og spørge, om jeg ikke havde en dårlig smag i munden.

Nej, jeg har ikke en dårlig smag i munden – udover smagen af sæd eller mine egne fissesafter, jeg selv har slikket af mandens pik. Jeg tror eller rettere jeg ved, at flere mænd tænder på en slut eller en tøjte, måske fordi hun hviler i sig selv og sin seksualitet og sin lyst.

Begræsninger

Begrænser man sin lyster, bliver sexen også derefter. Mænd begrænser sig ikke, de har det i dem, fordi de skal sprede deres gener, den har jeg hørt flere mænd sige, når de forsvare sig i argumentationen om, at mænd er seje, og kvinder er en flok ludere.

Glemmer mænd helt, at vi kvinder også er med til, at skabe nyt liv, eller er det bare en rigtig dårlig undskyldning fra mandens side?! Jeg har vel ligeså meget ret til sex med flere på en aften, som en mand har eller?

Flere på en aften

Jeg har haft kærester som er blevet dybt forarget over, at jeg har været sammen med flere på en aften, men han har sagtens selv kunnet have sex med flere piger på en aften og endda været stolt af det.

Det er forbudt og ikke en kvinde, man kan tage med hjem til svigermor. Men det er oftest hende, man søger på diverse gå i byen steder, når man er træt af den kedelige sex, den begrænsede kone derhjemme giver.

Tøjte

Det er en tøjte som mig, der uden at blinke hellere end gerne giver et frækt blowjob på toilettet eller bliver kneppet bagfra i en gyde på vej hjem.

Jeg nægter at begrænse mig selv i min seksualitet for at passe ind i samfundets kasser, det får jeg ikke noget godt ud af. Så hellere blive kaldt diverse skældsord og leve det sex liv, jeg er glad og tilfreds med.

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.