Iza afslører hemmelighed: Blev voldtaget af eks-kæreste som ung

Del artiklen

Voldtaget som 17-årig. Den 40-årige Iza blogger ikke kun om fræk sex, hun fortæller også andre og dybere hemmeligheder:

Jeg blev voldtaget af min eks-kæreste, da jeg var 17 år.

En voldtægt, der kunne have sat en stopper for mit liv og mit sexliv for altid.

Men det gjorde det heldigvis ikke, fordi jeg havde en super god psykolog og en god psyke. Vejen ud på den anden side var bestemt ikke nem, jeg har grædt mange tåre, haft søvnløse nætter og sågar overvejet selvmord et par gange undervejs.

Voldtaget

Fem måneder efter voldtægten kan jeg huske, at jeg havde en rigtig møgdag, tankerne kørte igen og igen om selve voldtægten og hvad jeg kunne have gjort for at stoppe ham, og pludselig vendte det bare rundt i mit hoved og jeg tænkte: Hvor længe skal sådan en idiot have lov til at styre dit liv uden han overhovedet er i nærheden af dig? Hvornår tager du dit liv tilbage og lever det med oprejst pande? Fortjener du ikke at være lykkelig?

Jeg fortjener at være lykkelig og tage kontrollen tilbage over mit liv lige nu. Langsomt, men sikkert tog jeg mit liv tilbage. Jeg tog et valg om, at han ikke skulle styre mig mere. Jeg ville have lov til, at dyrke sex igen uden at se ham for mig.

Første gang

Første gang jeg havde sex, efter jeg blev voldtaget, var bestemt ikke nem og heller ikke nogen kæmpe nydelse, men det var et skridt på vejen. I lang tid derefter var det et valg, hver gang jeg dyrkede sex, og for hver gang blev jeg mere og mere fri af ham og de ting han havde gjort ved mig.

Rigtig mange jeg kender, kan ikke forstå jeg i dag kan have et naturligt forhold til sex og slet ikke kinky sex. Men jeg behøver ikke deres accept for, at leve livet og nyde sex som jeg nu engang gør.

Det er mit valg, et bevist valg jeg selv traf for over 20 år siden.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.