Erotikbloggen: I’m back – with a vengeance

Del artiklen

Jeg softlauncher lige med et lille indlæg om bloggens nye stil, som jeg kalder Erotikbloggen Retro/Redux. Først og fremmest skifter jeg navn. Det kan skyldes, at blogbestyreren er ny (ikke umuligt), at han har undergået en transformation og er blevet et nyt og bedre menneske (næppe sandsynligt), eller at det gamle navn fra begyndelsen af var forkert. Nu hedder jeg så TwoJakes. Det kan man lægge i, hvad man har lyst til.  Noget med dobbelthed, flertydighed, identitessøgning er mulige bud. 

Så har pausen gjort mig godt, har jeg fået nye indsigter, ny inspiration, nye mål, nyt liv?

Selvfølgelig har jeg ikke det.

Men jeg har endnu engang gjort op med mig selv, at denne blog har kun værdi for mig, hvis fortællingerne er så ufiltrerede som muligt, med så få udeladelser af hændelser og personer, jeg kan, uden at såre alt for mange. Det betyder så, at jeg må lade være med at love folk, at jeg ikke skriver om dem. Men det betyder ikke, at alt kommer med – kernen, de sidste 20 procent, det lukkede rum forbliver lukket, selvom der i selve udeladelsen ligger spor – på sammen måde som man ved, der er mørkt stof i universet – man kan ikke se det, man ved ikke. hvad det gør og hvor det er, men ligningerne går kun op, hvis det findes…

Eller noget.  

Det kan være, at det ændrer sig, hvis jeg en dag får en kæreste. Who knows – and who cares…

 

 

 

 


Del artiklen

3 tanker om “Erotikbloggen: I’m back – with a vengeance

 • 14. juni 2008 at 1:24
  Permalink

  Håber !! at komme til at læse en masse fra din hånd nu 😉

  Hovsa

  Svar
 • 13. juni 2008 at 14:12
  Permalink

  længe ventet.. Har savnet dine indlæg

  lilleQ

  Svar
 • 12. juni 2008 at 16:12
  Permalink

  Jeg har savnet dig… nåh nej – dine indlæg 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.