Helt nøgen: Sexperten blotter sig

Del artiklen

Av av.

Så fik jeg min egen medicin at smage. I lidt over 20 år har jeg skrevet om sex. Om andres sexliv, om andres holdninger til sex. Men så spurgte Trine Tao fra elskmere.dk om hun måtte interviewe mig – om mig.

No probs, tænkte jeg kækt.

Jeg har altid syntes, at det er mest interessant at få både det sure og det søde, når jeg læser interviews eller laver dem selv. Ikke overraskende er folk tilbøjelige til at fokusere mere på succeserne end på nederlag og traumer. Så jeg tænkte, jamen Trine skal da have begge dele fra mig.

Det fik hun så.

På mange måder kan jeg genkende mig selv – det er jo mine ord. Jeg er ret nøgen. Og alligevel er det, som om noget mangler. Det, der mangler, er det, der altid vil mangle i et interview. Hele billedet. For det er nemlig et øjebliksbillede. Det var det, jeg mente og tænkte på daværende tidspunkt i store træk.

Men de små betydningsforskydninger over tid, som vi ikke nødvendigvis mærker hver dag, men som alligevel driver gennem vores liv, betyder, at jeg sikkert ville svare lidt anderledes i dag på de samme spørgsmål.

Med andre ord: Alt hvad der står i interviewet er sandt – men det er ikke hele sandheden:)

Jeg blotter mig her

 

 

 

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.