Gæsterblogger Iza om sex og menstruation: Jeg skammede mig vildt over blodbadet

Del artiklen

For gæsterblogger Iza, som er mor til så og uartig twitterkvinde, var sex under menstruation en skamfuld affære. Men det ændrede dig med en mand, der ikke var bange for blod:
Menstruation og sex. De to ord hænger sjældent sammen i et parforhold, ikke dem jeg kender i hvert fald.
Er det kvindens skyld eller mandens, at der er en pause i sexlivet de dage på måneden? Jeg tror, det er begges.
Min egen erfaring, fra jeg var helt ung, er, at det var pinligt og skamfuldt, hvis man havde sex, og sengen bagefter ligner resterne af en sæl, der er blevet parteret, sådan var min første oplevelse nemlig.
Hold kæft og knep mig, skriver Iza her

Bedste sex

Jeg havde netop haft det mest fantastiske sex med min kæreste på det tidspunkt, orgasmen var en af de bedste og mest intense, jeg nogensinde havde oplevet – men da han kravlede ud af sengen og vente sig om og så på mig og derefter ned af sin blodindsmurte pik, blev han fuldstændig hvid i hovedet og begyndte at undersøge sin pik for skader, fordi han troede det kom fra ham.
Jeg så ned mellem mine ben og den følelse af skyld og skam, der rullede gennem kroppen på mig, glemmer jeg aldrig. Menstruation, fik jeg fremstammet, og han så med et både lettet ud og også som om han nærmest væmmedes over synet af mit blod.
Han gik i bad, mens jeg fik fjernet alle spor fra sældrabet. Det bedste sex blev med et ændret til en oplevelse, vi aldrig snakkede om igen. Efter den oplevelse havde jeg bare ikke sex under menstruation, sådan en kvinde var jeg bare ikke, – det til trods for at jeg faktisk fik nogen kærester, som mente, at vi bare kunne bruge et håndklæde eller kneppe i badet.
Skam
Følesen af skam og minderne om sældrabet var alt for stort og alt overskyggende til, at jeg havde sex under min menstruation. Jeg var utålelig i de dage og overhovedet ikke til at komme i nærheden af, fordi jeg var bundliderlig, men det ville jeg ikke indrømme overfor nogen og slet ikke mig selv.
Jeg fik på et tidspunkt en noget ældre kæreste, og første gang, vi skulle have sex, fik jeg selvfølgelig min menstruation, lige inden vi skulle til det sjove. Jeg stod på hans badeværelse og var grædefærdig, frustreret og liderlig som bare fanden.
Jeg fik stoppet en Tampax op og gik ud og forklarede, at vi måtte udskyde den fantastiske sex, vi ellers havde bygget op til over et stykke tid. Han så meget alvorligt på mig, da jeg fortalte ham, at det var, fordi jeg havde fået min menstruation, men så gik han målrettet hen mod mig og kyssede mig intenst, vådt og liderligt, mens hans fingre fandt vej ned i mine trusser.

Klynkede

Hans fingre legede med min klitoris, jeg gispede og klynkede ind i hans mund. Han mærkede snoren fra min Tampax og fik mig vendt rundt og løftet op i min lille stramme læder nederdel og blottede min røv, hans fingre kræsede om mit lille stramme røvhul, først med en finger, så to, inden jeg til sidst mærkede hans store stive pik langsomt og ubesværet trænge ind i min røv, og så kneppede han mig til to fantastiske orgasmer på meget kort tid.
– Man kan godt have sex, selvom man har menstruation, stønnede han på et tidspunkt i mit øre, lige inden han lod sin pik eksploderer i min røv.
– Ja, svarede jeg glad, lettet og ør af orgasmerne.
Der stod vi så i hans stue, mig presset med ansigt og bryster op af væggen og struttende røv, der omsluttede hans store stive pik, og for første gang i flere år tænkte jeg ikke på skam, skyld og et indre billede af et sældrab.
Jeg nød det og har siden brugt både at have analsex og sex på andre måder under min menstruation.
Til de mænd, der synes det er klamt og ulækkert, vil jeg bare minde om, at det kun er blod og ingen er døde af at kneppe en kvinde med menstruation.

Iza har tidligere blogget om sms-sex med fremmede mænd:

Og her kan du læse saftigt interview med hende.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.