Gæsteblogger Iza: Sådan elsker jeg morgensex

Del artiklen

Find dit nye legetøj på lust.dk

40-årige Iza, der er mor til tre og fra Jylland, gæsteblogger i dag om morgensex. Til daglig er hun flittig på twitter, hvor hun opdaterer om sine lyster.

Morgensex – enten kan man lide det eller også kan man ikke. De fleste kvinder er for forfængelige til at kunne nyde det fuldt ud. De fleste mænd elsker det.

Jeg er vild med det.

Vække ham med min mund. Tage hans stive pik helt ned i min hals, så savlen løber ned af hans pik og nosser. Mærke hans hånd skubber mig helt ned og sætter rytmen. Smagen af præsæd gør mig våd.

Morgensex

Med morgenånde og uglet hår sætter jeg mig henover, hans pik og smiler frækt, idet jeg langsomt glider ned over hans våde pik og begynder at ride ham liderligt og grådigt.

Hele mit underliv snøre sig sammen, jeg skal tisse, hvilket ikke gør min liderlighed mindre, nærmere tværtimod.

Hans stønnen, mine klynk og min våde fisse fylder soveværelset. Hænder på mine bryster ned langs min krop ned til min røv. Han sætter tempoet op og mumler, at jeg er våd. Jeg kan ikke længere styrer min krop. Den ryster og dirre liderligt, min fisse trækker sig sammen om hans stive pik. Min vejrtrækning er ude af kontrol.

Jeg kommer vådt og liderligt og ænser næsten ikke, at han trænger op i min lille stramme røv og fylder mig med hans varme sæd. Gåsehud, morgenånde og sved smelter sammen, mens jeg ligger på hans brystkasse med hans nu halv stive pik i min røv. Kysser ham vådt og hvisker godmorgen…

FØLG IZA PÅ TWITTER HER


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.