Gæsteblogger Iza om pigesex: Så liderlig var brunch med min frække veninde

Del artiklen

Champagne, pigekomsammen og sex! 40-årige Iza, der tweeter flittigt om sine lyster, fortæller på nytomsex.dk mere detaljeret om sin frække oplevelser. Denne gang om en dag med nogle veninder, som den forløb for nylig:

Så bliver det vist ikke mere frækt. Jeg skulle mødes med nogle veninder til champagnebrunch. Den ene af pigerne har jeg kendt i en del år. Vi har gået i byen sammen og et par gange endt hjemme i sengen og haft pigesex.

Vi er klart tiltrukket af hinanden og det ligger ligesom i luften, når der er fest eller lignende, at vi ender med en eller anden form for sex. Denne gang var ingen undtagelse.

Hånd på røven

Allerede da jeg træder ind af døren og giver hende et knus, mærker jeg hendes hånd på min røv, efterfulgt af et ‘uhm, dejlig fast som altid.’

Mine trusser bliver våde. Vi spiser, drikker champagne, snakker. Hun og jeg flirter hele eftermiddagen igennem. Vores hænder mødes mere eller mindre tilfældigt. Hun nusser mig op og ned af ryggen, alt sammen gør mig virkelig liderlig efter hende.

De to andre veninder tager hjem, og jeg bliver for at hjælpe med at rydde op. Jeg er på vej ud med en champagneflaske stadigvæk halvfyldt, da hun griber min hånd op siger ‘kom,’ mens hun fører mig op ad trappen til soveværelset.

Vådt

Vi kysser vådt og intenst, mens vi klæder hinanden af og ender i sengen. Hænderne vandrer på hendes krop, hun har de dejligste bryster og hendes fisse dufter sødligt.

Jeg kysser mig vej ned til hendes fisse og slikker hende til den første orgasme. Jeg ved, hun har en dildo i skuffen og kravler op for at finde den. Hun griber fat om mine hofter og hiver mit underliv ned mod sit ansigt, hun slikker op ad mine lår op til min våde liderlige fisse, hvor hun langsomt begynder at finger kneppe mig, mens hun slikker mine skamlæber og min klitoris.

Safter

Hele min krop ryster og dirrer og jeg kan mærke safterne løber ud af mig. Hun bliver ved og ved, indtil jeg sprøjter udover hendes ansigt og bryster. Min vejrtrækning er stadig hurtig, da jeg griber efter dildoen i skuffen og kravler ned mellem hendes ben.

Langsomt knepper jeg hendes våde fisse, lytter til lyden af hendes våde fisse og ser den våde dildo høre hende stønne højt, inden jeg trækker dildoen ud og fører den ind i hendes stramme røv.

Jeg slikker hendes fisse, mens jeg knepper hendes røv. Hun kommer igen vådt udover mit hår og hals. Jeg trækker dildoen langsomt ud og smager på den med et ‘uhm lækkert,’ hvorefter jeg stikker den i munden på hende og lader hende smage sig selv.

Vi kysser længe og ligger bare og nyder hinandens nøgne kroppe mod hinanden.

– Mon ikke du får pik i aften, når din mand kan dufte mine safter i dit hår? spørger hun med et smil.

– Mon ikke, svarer jeg frækt tilbage og kysser hendes bløde mund.

Jeg elsker pigesex!


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.