Gæsteblogger Iza om analdebut: Min røv var skabt til det

Del artiklen

Izas analdebut var ikke planlagt, men det ændrede hendes sexliv for altid:

40-årige Iza, der tweeter om sit sexliv, gæsteblogger denne gang om sin analdebut. Iza er gift, har tre børn og bor i Jylland og arbejder med udsatte unge:

Min første gang med analsex var ikke planlagt overhovedet. Jeg var 21 år og havde aldrig tænkt over, at analsex kunne give nydelse til andet end manden.

Men jeg skal lige love for, at jeg tog fejl.

Kys

Jeg var havnet hjemme hos denne fyr, som jeg havde snakket sex med et stykke tid, men vi havde ikke lavet noget. Vi begynder at kysse og får ret hurtigt smidt tøjet. Han hvisker, at han har lyst til min røv, og vi starter ganske stille og roligt med mig på alle fire og hans pik i min våde fisse. Hans fingre leger med mit hul, og jeg kan høre, han er tændt og det tænder mig.

I min liderlighed får jeg sagt, at jeg vil have ham i min røv. Jeg mærker hans stive pik ved mit røvhul og hører ham spørge, om vi ikke skal finde noget vaseline.

Analdebut

Den dag i dag ved jeg stadigvæk ikke, hvad der gik af mig, men jeg kan huske, at jeg i min egen lille verden af liderlighed bare skubbede mig tilbage over hans store stive pik. Det føltes fantastisk, som var jeg skabt til at tage pik i min røv.

Jeg gispede højt, han stønnede og mumlede ‘fuck fuck du tager den bare helt i bund, du er så stram’ og en masse åh’er, inden jeg komme vådt ud af min fisse og ud på hans lår, hvilket sender ham udover kanten, og han kommer i et kæmpe brøl, mens han presser sig helt ind i min røv og holder sig der et stykke tid.

Grådigt

Han falder om på sengen og stirrer bare på mig og gentager spørgende ‘det kan ikke have været din første gang, sådan som du bare tog den grådigt, kan det?!’

‘Det er min første gang nogensinde, men bestemt ikke min sidste.’ svarer jeg ham på denne aften med min analdebut.

Vi har sex et par gange i ugerne efterfølgende og det er stort set kun analt og meget dejligt og lærerigt for mig. Hver gang er han lige forbløffet over min grådighed.

Det er efterhånden mange år siden, vi er stadig i kontakt et tre-fire gange om året, når han lige vil minde mig om, at han stadig tænker tilbage på den første gang, jeg bare tog hans pik uden vaseline eller ynk.

LÆS INTERVIEW MED IZA HERUNDER;


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.