Gæsteblogger Iza: Derfor elsker jeg pik

Del artiklen

‘Jeg har aldrig sagt nej til pik,’ skriver Iza, der herunder fortæller, hvorfor:

Iza, der twitter om sine sexlyster her, er mor til tre og begejstret for sin mand og for pik. Herunder fortæller hun, hvorfor pikken er så dejlig:

Jeg elsker pik!

Jeg elsker at se på en pik i alle tilstande. Stiv, slap fra alle vinkler.

Jeg elsker at kysse den lade mine fingre undersøge den, køre min varme våde tunge og mund henover spidsen og mærke fordybningen, hvor sæd og tis kommer ud.

Jeg elsker smagen, når den bliver helt stiv, og jeg næsten kan smage blodet, som pumper ud i den.

LÆS LANGT OG FRÆKT INTERVIEW MED IZA:

Våd og glat

Jeg elsker fornemmelsen af, at den vokser mellem mine hænder.

Jeg er fascineret af præsæd og finder det så frækt, når pikhovedet bliver vådt og glat af det. Jeg er typen, der sluger sæd og elsker det. Jeg kan slet ikke forstå de kvinder, som synes, det er ulækkert.

Jeg elsker den i alle mine huller hårdt og blidt.

Jeg elsker, at modtage et frækt billede af en stiv pik, som kan få min fantasi til at køre derud af. Tænk at en kropsdel kan være så fascinerende, at den kan vække så mange føleser i kroppen på mig som kvinde.

Bulen er oftest nok til at gøre mig våd, især hvis jeg kan se, at manden er liderlig, så kan jeg blive fuldstændig saglig og stirre, indtil jeg bliver afbrudt. Vende hovedet på skrå og se om manden er højre eller venstre hængt. Forestille mig hvordan jeg har lyst til, at få pik lige nu og ikke mindst, hvordan den vil smage indsmurt i alle mine safter fra både fisse og røv.

Størrelsen

Størrelsen og udseendet er underordnet. Det handler i høj grad om personen bag. Hvordan han formår at køre mig op, så jeg bliver dirrende af liderlighed og bare må have pikken enten i hånden eller i et af mine huller

Jeg har så vidt jeg husker aldrig sagt nej til pik.

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.