Erotikbloggen: Tryghedsnarkomaner og nyhedsjunkier

Del artiklen

Tror sgu jeg ændrer navnet på den her blog. Jeg skriver aldrig om sex. Jeg dyrker det heller ikke. Tilgengæld har jeg lige købt tøj for 6000 kroner, jeg ikke har. Og da modeblogs er det nye sort, vil jeg nu skrive om det istedet. Det ved jeg nemlig heller ikke noget om.

Nogle andre bloggere har for nylig skrevet lidt om dekadence kontra inderlighed – i sengen. Hvor præmissen i stort set samtlige indlæg og kommentarer har været, at det perverse/dekadente/depraverede/ekstreme var langt nede i hierakiet, fordi det var udtryk for, at deltagerne tilsyneladende ikke kan mærke sig selv på anden måde, end hvis det en eller andet måde er gået hen og blevet nyt og/eller bizart.

Ved ikke helt hvad jeg skal mene om det. Intet slår sex med den, man elsker. Om det blot er fem minutters fælles onani, er det stadig dejligere end nok så kinky kønslige knaldperler.

Men.

Når man nu ikke har sex med den, man elsker, så kan man elske det sex, man har med den, man elsker med. Og det kan nu og da være helt straight lige ud af landevejen sex (især hvis man ikke får noget ofte, for så er det rigeligt med våde kys og tæt nærvær.) Andre gang er det bare sjovere at køre lidt ud af en tangent. Hvor man kommer tættere på sin kerne – eller sin partners.

Personligt har jeg jo lidt svært ved at mærke, hvorfor man bliver lykkeligere af torturlignende forestillinger, hvor  misdæderen er Herre eller Madamme. Men jeg kan godt forstå trangen til at komme ud af  mig selv (eller ind i mig selv). At træde ind i et rum, hvor tiden og grænserne mellem dig og mig forsvinder.

Og ind i det rum træder man kun i trygge rammer. Og med overskud. Ellers er sex ikke et udtryk for frie voksnes  frie leg med fornemmelsen af uanede muligheder, men derimod tryghedsnarkomaners flugt ind i eget varme mørke – hvilket der så heller ikke er noget galt med. Det bringer bare ikke en videre.

Et par chinos. Gummisko. To langærmede t-shirts. Tre kortærmede. En cardigan (ikke mormor i rødovrestil). En silkeskorte. Så slipper jeg for shopping resten af året.


Del artiklen

2 tanker om “Erotikbloggen: Tryghedsnarkomaner og nyhedsjunkier

 • 14. marts 2010 at 12:51
  Permalink

  Modeblogs … er absolut ikke det nye sort for mig …

  Sort er … Når jeg intuitivt tager mig til …… fordi det jeg læser, rammer … Om det er sex eller noget andet fornøjeligt … betyder ikke det store for mig.

  Kan man virkelig begære uden kærlighed?

  Kan man begære noget uden kærlighed?

  Nå … Fred være med det og fred være med dig!

  Svar
 • 13. marts 2010 at 14:27
  Permalink

  Det gik da meget godt skrive om sex…når sex er rigtig godt, bevæger man sig sammen ind i det der rum og så er det trygt.. egentlig uanset hvilken konstellation det udfoldes i, om det er under torturlignende eller det helt vanillaske. Grundet de elementære ting er i orden, trygheden, gensidigheden, hengivenheden osv. Er min erfaring.

  Det med tøj og mode, kan jeg ikke rigtig hjælpe med, aner fx ikke hvad chinos er. Det måske en eller anden øst ting?

  LilleQ

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.