Erotikbloggen: To whom it may concern #6

Del artiklen

Kan du huske, da vi mødtes første gang, sidste gang? Var det sådan, det skete?

Det er nyt for mig. Det er nyt for dig. Vi er ikke nye for hinanden. Og du tror, jeg har styr på det. Det har jeg selvfølgelig ikke, men jeg faker den meget godt.

…Dine læber er bløde, våde. Din tunge varm og glat. Den fylder min mund. Min tunge fylder din. Du sukker, da jeg med min hånd på din lænd, hvor jeg mæker g-strengen, presser dig ind mod mig. Dine balder er fyldige, kødfulde, da jeg tager fat i røven. Din duft bag øret går lige i maven, din røv lige i pikken. Den dunker let, halvfed og forventningsfuld…

… Jeg har gjort mit forarbejde. Jeg har remedier. Jeg ved, hvad du drømmer om. Dine hænder binder jeg fast om bjælken i loftet. Et tørklæde om øjnene og den lidt for store gaggball presser jeg ind i din mund, binder den fast bag din nakke. Jeg slikker dine brystvorter, niver dem. Jeg tager dine trusser af. De er våde. Jeg hvisker hæst i dit øre: Er du liderlig nu, er din beskidte fisse våd? Du stønner, og jeg lægger min hånd på din glatte fisse, fører en finger ind og stikker den så i munden på dig…

…Du får et chok, da det første slag klasker din ene balde, så den dirrer. Jeg puster på det røde mærke, min hånd har efterladt. Så slår jeg igen. Tre gange i rap. Hårdere for hver gang. Jeg aer dine varme balder. Jeg mærker, at din fisse kan lide min behandling af din saftige røv. Jeg spreder dine balder og smager på din røv og din fisse. Salt og sødt. Du er liderlig nu. Jeg er liderlig nu. Jeg løsner dig fra bjælken og får sat dig på knæ foran mig. Næsten instinktiv åbner du munden. Slik min pik, siger jeg, unødvendigt. Roligt glider den ind i din varme mund. Du tager fat om mine balder og presser mig helt ind. Jeg holder dig fast bag nakken, da du forsøger at kæmpe dig fri. Du gagger og kommer fri. Savlet, der løber ned ad din hage, slikker jeg af. Vi kysser vådt…

…Du jamrer, mens jeg slikker din fisse. En finger i røven, en finger i fissen. Du er lige ved at komme, da jeg holder op. Min pik er helt stiv, og jeg lader den komme ind, bare lidt. Du forsøger at få mig i bund, men jeg holder igen, venter, venter. Og så i bund i et sejt stød. Du skriger næsten. Dine knæ på din mave og tempoet i vejret. Det klasker næsten smaskende. Du siger: Vil du ikke nok bolle mig i røven. Så stiller du dig på alle fire. Jeg spreder dine balder, gemmer mit ansigt mellem dem og slikker dit røvhul vådt, dybt. Min pik brænder sig ind i dit følsomme røvhul. Lige ind, så du vænner dig, og så i bund med et suk og et støn. Rummeligt og stramt på samme tid. Jeg læner mig ind over dig, mit sved blandes med dit, trækker dig i dit hår, hvisker: Jeg knepper dit beskidte røvhul, uhm, din røv gør mig så liderlig. Du undertrykker er skrig og jamrer, åh, nej, jeg kan ikke holde mig længere, jeg kommer nu… Og det gør du så, og dine støn og dine kramper trækker mig med, og jeg tømmer mig i ryk dybt oppe i dig…

Er det sådan, du husker det? Er det sådan, du ville have? Er det sådan, du vil have det?

 


Del artiklen

17 tanker om “Erotikbloggen: To whom it may concern #6

 • 11. september 2009 at 13:50
  Permalink

  16 – laura – takker mange gange – og velkommen:-)

  Svar
 • 10. september 2009 at 22:51
  Permalink

  Øøøøøøj.. Det der er godt nok velskrevet, og godt nok frækt!

  Svar
 • 20. januar 2009 at 11:27
  Permalink

  jamen – velkommen og tak!

  Svar
 • 19. januar 2009 at 9:35
  Permalink

  Damn, tænk… Brainie har først nu opdaget denne blog…

  Der er da lige en del, der skal læses nu….

  Dejlig læsning so far…. ;O)

  Svar
 • 24. oktober 2008 at 9:08
  Permalink

  11 peter – takker for komplimenterne. ja vi må vente med det flirteri til en anden slags blog;-)

  Svar
 • 24. oktober 2008 at 6:46
  Permalink

  😉 uhm smukt formuleret -s- jeg husker en dejlig tur i marts. han har styr på det -s-

  grådig som jeg er drømmer jeg om mænd der kan tør vil osv.

  alt for mange har misforstået noget. de tror det handler om reel vold av av 🙁

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 22:24
  Permalink

  Uden at se ud, som om jeg flirter med dig:

  det er en meget velskrevet ting, flot gradueret spænding og rytmik – du kan det der!

  (altså med at skrive! 😉 )

  P.

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:57
  Permalink

  det er jo lige så jeg rødmer…

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:52
  Permalink

  Du skriver godt, hudløst og ærligt om sex. Det fænger, det tænder, det er lækkert og det er interessant at læse og det gør det til en seriøs blog i mine øjne.

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:45
  Permalink

  svært ikke at blive smigret – ‘seriøs blog’ er nok et lidt for stort ord her…

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:40
  Permalink

  Sidder med et stort bredt smil og seriøs kriblen (upassende for tid og sted) og bliver vist nød til at give dig ret 🙂

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:35
  Permalink

  hehe for det utrænede øje kunne man tro du flirtede;-)

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:35
  Permalink

  Hmmm…men det er jo igen datingprofil du kører her, det er jo en seriøs blog *G*

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:32
  Permalink

  A clean cum, med alt det der hørte til – hvad ellers 😉

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:28
  Permalink

  og hvad er det så lige du er klar til?

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:22
  Permalink

  der er meget med de spam og antispamere – de må vide, hvad jeg har gang i:-)

  Svar
 • 23. oktober 2008 at 14:18
  Permalink

  Jep jeg er klar *stønner højt*
  (Btw mit Anti-spam ord var meget passende cleancom) *lol*

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.