Erotikbloggen: Svenske sommerlege

Del artiklen

Hotellet på byens top, klar sommerudsigt til havnen, Danmark i det fjerne og bjerget, bag hvilket solen går ned. Alle har gallatøjet på, lidt for mange af de ellers ganske attraktive piger i sådan noget ‘nu-skal-jeg-til-fin-fest-og-tar-derfor-min-lange-lancierkjole-på’, men også et par stykker i nioget lidt mere uptemposmart og sommersexet. Mændene i solbriller og lyserøde skjorte. Forventnigsfuld summen og ned med velkomstdrinken i en fart.

Ender til bords med en køn og høj 30-årige pige, som jeg var sammen med en enkelt gang eller to i en svudnen tid, måske 10-15 år siden. En frisk partytøs. Paris Hilton på skånsk- uden pengene, men med trusserne.

Under og efter maden, der kulminerer i helstegt økologisk spædvildsvin – flæskesvær får en helt ny betydning, og aftenens kampråd bliver SVÅÅÅÅL, som betyder netop flæskesvær på svensk – mærker jeg en vis gensidig interesse fra partytøsen.

Menjeg holder igen. For værtsparrets ikke tilstedeværende  stockholsmveninde har jeg en netflirt kørende med, og jeg vil ikke ødelægge mine (små) chancer der. Så når den livlige skåning gnider sig op ad mig på dansegulvet, der holdes i gangaf en dj med liveguitarist ved sin side, glider jeg væk, bøjer af.

Udenfor lyser mælkevejen over det stille hav, og bag det mørke bjerg anes en svag lysstribe fra den nedgående/opgående sol – og det skriger på en kvindes tilstedeværelse der ved min side, en tur til stranden og nøgenbade og efterfølgende svedig sex i lillstugan.  

Men festen slutter, alt for tidligt, og i uroen der forsvinder jeg hjem, lidt for stiv, lidt ærgerlig over, at jeg ikke gjorde en indsat på partytøsen, men trøster mig med, at stockholmeren er lige om hjørnet.

Og da jeg så omsider får kontakt til sidstnævnte et par dage senere, afblæser hun hele vores spæde romance. Jeg havde prøvet at få det der møde i stand, og hun blev ved med at udskyde, og da jeg spurgte om vi skulle droppe legen, skrev hun bare, ja, lad os det.

Fuck det – så blev det alligvel ikke til svenske sommerlege, der kunne udvikle sig ind i det mørke efterår, der allerede truer i horisonten.

Tilgengæld har en elskerinde barberet mig i røven – og det klør som ind i helvede…


Del artiklen

5 tanker om “Erotikbloggen: Svenske sommerlege

 • 8. august 2008 at 19:16
  Permalink

  hehe..lilleQ …det skalvære en skraber der kan ta’ kløen og hvordan joh…skrab en ekstra gang 😉

  Svar
 • 8. august 2008 at 14:57
  Permalink

  …kan ikke siges nok….

  1. Tag gevinsten i forretning, når den truer
  2. Køb varen når du står der og ja,
  3. ….. tøsen når du kan

  Svar
 • 7. august 2008 at 23:04
  Permalink

  Du skal handle mens tid er.
  Et kys eller flere uden for landets grænser er en velsignelse. De smager bare bedre…

  Svar
 • 6. august 2008 at 14:09
  Permalink

  hmm der er flere muligheder mod kløen..
  Du kan lide, til hårene er vokset ud.
  Du kan gibe skraberen og holde røven glat.
  Du kan få elskerinden til at holde hårvæksten nede 😉

  LilleQ

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.