Erotikbloggen: smurt tyndt på må man selv smøre tykt

Del artiklen

Datingbuddhisten er nået til et nyt stadie i sit liv. En ny bevidsthed, som ikke er kommet til ham via meditation og kødets vederkvægelse, men derimod gennem dating:

– Lørdag havde jeg besøg af x, som gav mig et bj. Men hun vil være en slags kærester, så hun fyrede mig om søndagen pr sms, hvor jeg havde massageseance med y. Senere samme aften ringede z og sagde hun kun gider lege mere, hvis vi skal være kærester. Så hun fyrede mig også. Og det gjorde ikke en skid. Jeg var ligeglad. Ikke engang sådan en almindelig machoærgelse over, at der er noget, jeg ikke kan få, sneg sig ind. Højst en lille bitte smule lettelse, siger han til mig med lige dele resignation og overraskelse i stemmen.

Han har endnu ikke afgjort, om det er et skridt ned eller et skridt op. Er den afstumpede kynisme endelig en realitet, eller har han omsider smidt de falske forhåbningers bagage? Ingen følelser er i spil, den rene væren gælder.

Han foregøgler intet. Selvom han var smurt tyndt på, bliver han ikke nødt til selv at smøre tykt overfor de her kvinder. Kun fixet tæller.


Del artiklen

One thought on “Erotikbloggen: smurt tyndt på må man selv smøre tykt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.