Erotikbloggen: S/M mig her, der og allevegne

Del artiklen

Påstand: Alle kvinder vil ha smæk!

Ud af x antal kvinder, jeg gennem det seneste års tid mødt (intimt såvel som mere formelt ikke-seksuelt), har en uforholdsmæssigt stor del været til en eller anden variant af ‘jeg skal give dig nogle smæk/hæng mig op i hyggekrogen’-sexlege.

Der var hende, som ville have en lussing eller tre. Og ikke protesterede over syngende baldeklask. Så var der kvinden, som opdagede sin masochistiske side og nær var endt i kløerne på en nonempatisk sadist, som havde grænseoverskridende ydmygelser og sindrige psykospil som sit speciale. Der var nybegynderen, hvis generthed hindrede hende i at blive hængt op på et kors og spyttet og pisket på. Og der var jo også den næsten professionelle, som gled ud og ind af sine s/m-roller og lyster, og som havde så meget erfaring, at hun kunne gennemskue hele scenens sekteriske teaterkarakter, hvor klicheerne står i kø, og hvor der kører en livlig, ekslusiverende debat om at være De rigtige s/m’ere på en måde, som vækker mindelser om 70’ernes venstrefløj. (I øvrigt på de fleste andre planer ret forskellige kvinder – kun s/m og gagging havde de tilfælles).

Kan du, kære læser, forklare sammenhængen? Er det udtryk for, at disse kvinde ikke kan give sig hen og tabe kontrollen uden at balancere på kanten af afgrunde? Mærker de først sig selv, når (smerte)grænsen er overskredet? Drejer det sig om, at man i disse lege kan gå ind i en laaaaangstrak liderlighedszone, hvor egentlig pirring af kønsorganer er sekundært og i visse tilfælde nærmerst ligegyldigt, og som derfor kan fylde dagene, nætterne og sindet til det yderste, hvor alt bliver ladet med betydning, og de simpleste gerninger kan få karakter af forspil?

Eller skal de bare spise nogle piller;-)

(skal lige tilføjes, at jeg ikke er fordømmende – det er jeg den sidste, der burde være – blot interesseret, for jeg kan da godt selv finde disse elementer i mit mørke hjerte)


Del artiklen

24 tanker om “Erotikbloggen: S/M mig her, der og allevegne

 • 14. april 2009 at 21:29
  Permalink

  lille my har ret, hvorfor ikke?

  jeg fandt også en mand som har åbnet en ny dør for mig.hans indgangspunkt var: jeg vil gøre alt med dig! her går det på mine præmisser, hvad jeg ønsker…og jeg kan lide alt. næsten.
  at blive taget med magt er en sexdrøm mange kvinder har…ikke ensbetydendende med at man ønsker at blive voldtaget på gaden. dette er bedst med en man stoler 100% på.
  hvad er der galt i at udprøve sine sexdrømme? det er ikke ensbetydende med at man må udøve det hver eneste gang man har sex. men det er en leg, sjovt at prøve det, kan man ikke lide det så ved man det i hvert fald.

  nu køver jeg fandenme en pisk til dig, fik jeg at vide jeg blev tændt af at han bed mig hårdt…jaaah! tak! og tov og håndjern og gaffatape ;-p men ikke hver gang…

  Svar
 • 26. marts 2009 at 10:09
  Permalink

  18 – se – siger du hermed, at alt for mange mænd er nogle semikastrerede vatpikke, der ikke formår at sætte dig og de andre kvinder på plads i og uden for sengen? Og hvad gør du selv for at få din mand til at vokse sig så stærk så han kan det?

  Svar
 • 26. marts 2009 at 2:08
  Permalink

  #20: Flot skrevet, nano… 🙂

  Og sådan er det for mange: rette tid, rette sted… at åbne en dør og se en sort, blinkende hule.

  P.

  Svar
 • 25. marts 2009 at 13:49
  Permalink

  … mener ikke at det er så enkelt som at “man” på andre punkter i livet er dominerende, og derfor trives i underkastelsen…. tror det handler om at begive sig helt ud i polerne … måske skal der reb og pisk til – til en start, senere er det nemmere blot at begive sig ind i følelsen – minder lidt om det tidspunkt hvor man er lige ved at falde i søvn; der slippes – og åbnes for frit (tanke/følelses/sanse) flow…..

  Svar
 • 25. marts 2009 at 11:15
  Permalink

  Hvorfor ?

  I udgangspunktet var det for mig – hvorfor ikke ?
  I udgangspunktet var det fascinationen af én mand, der åbnede døren til et sexliv, der indebar andet og mere end det hidtil havde gjort.
  Det var ønsket om at tage på rejse med ham. Jeg ønskede at være sammen med ham – og jeg var mere end villig til at gøre det på hans præmisser. Han fandt et eller andet i mig… der før havde været gemt. Han fik mig til at føle, at der var andet og mere i mig. Og han fik det frem.

  Han fik også sat gnist i en masse indeni mig… og han gav mig lyst og ikke mindst MOD til at stå ved det. Ihvertfald i langt højere grad end jeg gjorde før.

  Efter ham har jeg leget mere med lysten til at afsøge grænser. Mine grænser.

  Jeg erkender blankt, at det var lettest med ham. Det var naturligt. Han var på det rette sted og på det rette tidspunkt. Og han havde en formiddabel evne til at deaktivere mine hjerne og aktivere alle nerverne i krop og sjæl.

  Men gnisten blusser stadig – derfor…

  Svar
 • 24. marts 2009 at 23:27
  Permalink

  Reb, regler, arrangerede scenarier – altsammen svage erstatninger for det, I ikke kan med et blik eller få ord!

  Svagt!

  Svar
 • 24. marts 2009 at 23:15
  Permalink

  Måske skyldes det, at jeg som kvinde er så træt af til dagligt, at min dominante tilgang indenfor mit survival of the fittest fag fyldstændigt skal blokere for den mulighed, der rummer det modsatte. Og netop derfor er det kvinder, der svarer mest her. For skal vi ikke være multi facetteret, tjene pengene, opdrage børnene, kneppe kønt på skrømt og lade mand være ombudsmand efterhånden som den del af ham også forsvinder til intet. Bliver mænds penisser egentligt mindre i løbet af årene, for hver gang jeg ser en nøgen mand undrer det mig, hvor den er henne. Er den gemt skræmt bag en enlig trusse?

  Jeg vil jo egentligt bare have en mand. En af dem som kan stå på egne ben. Hvor deres indre styrke ikke først skal gennem en selvværdsmaskine, hvor jeg skal pleje og nurse og kysse og kramme dem. Indtil den dag at mængden af børn ikke stemmer overens med antallet af voksne. Og den mand, der ligger i sengen, er xy genetisk, men det resterende mangler. I kan ikke længere skyde skylden på pik-skære-mekanismen. Ansvaret er vågent hos jer. Tag det. Eller noget.

  Svar
 • 24. marts 2009 at 22:51
  Permalink

  #14: Sandheden? hvad er sandheden? 🙂

  Men jeg har et spørgsmål: normalt har jeg brugt 8mm (hampe-)reb, men nu overvejer jeg at gå ned til 6mm – har I nogen erfaring med det?

  Jeg er begyndt at udforske kinbaku-teknikker, og i den sammenhæng er 8mm for klodset. Brudstyrken er ikke noget problem; men er det for ubehageligt ved “awkward” positioner med 6mm?

  P.

  Svar
 • 24. marts 2009 at 20:48
  Permalink

  Syngende baldeklask er ok, til analsex efter pikgagging!

  😆

  Svar
 • 24. marts 2009 at 20:25
  Permalink

  #8 ja det er også min erfaring – hvis de ellers er modige nok
  #9 Jeg kunne ikke have formuleret det bedre selv 🙂

  Svar
 • 24. marts 2009 at 20:22
  Permalink

  #7 Kom så Peter, men sandheden (helst i kort form)eller er du en tøsedreng *LOL*

  Svar
 • 24. marts 2009 at 18:40
  Permalink

  12 Jeps – det er lige det jeg gør, lilleq.

  sussie – det er rigtigt, men så vidt jeg kan se, er det kun peter her, der ikke er kvinde. og han er vist semiprof S’er med stort S, som den har for vane at gå op i;-)

  Svar
 • 24. marts 2009 at 18:30
  Permalink

  #10 Ja vi er..

  Og du ka jo li det

  LilleQ

  Svar
 • 24. marts 2009 at 18:18
  Permalink

  two jakes

  #10 helt enig, men nu er der også rigeligt med gnister på din blog til at starte et par skovebrande.

  iøvrigt;
  #6 hvis du stiller kvinder noget der bare ligner et spørgsmål (nogle gange er det ikke engang nødvendigt med det) så må du sq også forvente at få nogle svar;-D

  Svar
 • 24. marts 2009 at 17:57
  Permalink

  i er nogle liderbasser, er i;-)

  Svar
 • 24. marts 2009 at 17:43
  Permalink

  #8 … mmm der er næsten heller ikke noget frækkere end en mand der hengivent og liderligt overgiver sig, sin krop og lyst til mig… om det så er for en kort tid.

  LilleQ

  Svar
 • 24. marts 2009 at 17:22
  Permalink

  Forøvrigt

  Påstand: Alle mænd vil ha smæk!

  Det er nu min erfaring at langt de fleste mænd gerne vil have smæk eller som minimum sættes lidt på plads.

  enkelte vil gerne selv smække, og et meget lille mindretal vil bare kneppe.

  Hos mig tør mænd godt sige sandheden 😉

  Svar
 • 24. marts 2009 at 15:46
  Permalink

  JKJK – Er du klar over, hvad der ville ske med en mand, hvis han siger sandheden om det her?

  😉

  P.

  Svar
 • 24. marts 2009 at 14:44
  Permalink

  4 og 5 – ja jeg er også ret stolt over det;-) . men det er da pudsigt at der er flere kvinder end vanligt der lige forholder sig til dette emne.

  Svar
 • 23. marts 2009 at 21:12
  Permalink

  Jeg synes det er befriende, at finde så mange indsigtsfulde skønne kvinder på dette site 🙂

  Svar
 • 23. marts 2009 at 20:24
  Permalink

  Har du overvejet om du ikke bare tiltrækker kvinder der har lyst til at udfordre den side af sig selv. At du udsender signaler om at du nyder visse alternative fritids aktiviteter 🙂
  selv fornemmer jeg ret hurtig om en fyr/mand er til eg. en hurtig missionærstilling eller et par timers… leg… Man vælger hvad man er i humør til.

  de fleste kvinder er vel også i bund og grund masochister, forskellen er hvordan man vælger at lade det komme til udtryk. Hvordan man vælger at være “offer”.
  Om man overgiver sig pga. usikkerhed eller lyst.
  Det grænseoverskridende er så meget bedre når man føler sig “trygt”. For “at danse på afgrunden” skal man have sig selv med, kende sig selv godt nok til at kunne stoppe når man har nået hvor end ens grænse så går.

  Svar
 • 23. marts 2009 at 17:57
  Permalink

  TJ du svarer jo selv.. og som Sus gentager..

  Så ja

  For mit vedkommende er det det.
  Det der med overgivelsen bliver også noget sekundært, det er vel det som skaber rummet, for at man kan komme helt derind i liderligheden, hvor alt er ladet med tændbar betydning… og det er det, der gør det hele, det meget mere værd

  LilleQ

  Svar
 • 23. marts 2009 at 17:49
  Permalink

  “Drejer det sig om, at man i disse lege kan gå ind i en laaaaangstrak liderlighedszone, hvor egentlig pirring af kønsorganer er sekundært og i visse tilfælde nærmerst ligegyldigt, og som derfor kan fylde dagene, nætterne og sindet til det yderste, hvor alt bliver ladet med betydning, og de simpleste gerninger kan få karakter af forspil?”

  Ja, det tror jeg 😉

  Svar
 • 23. marts 2009 at 14:57
  Permalink

  … såre simpelt; temaerne magt og afmagt er eksistentielle poler hvis udspring nærmes gennem dominans og underkastelse…. hvordan de udspilles i given seance er af mindre betydning.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.