Erotikbloggen: Sidste år er længe siden/næste år er en evighed herfra

Del artiklen

Det var på den tid, da jeg, belært af bitter erfaring, lovede mig selv, at næste år så ta’r jeg fandme tre uger, nej sgu, vi flotter os, fire ugers fucking ferie i rap. Så jeg bare kommer. Helt. Ned. I. G.E.A.R.

Og hvad skete året efter? En uge i juli plus de løse dage klattet ud over den sommeren, som små plastre på det betændte sår.

Nu strammer jeg simpelthen op, gør jeg. Stram op, blev der sagt. Men det er for sent nu. Sommeren går på hæld. Men Jeg lover: Næste år, jeg sværger ved mine lange nosser og gigtplagede hofte, så gør jeg det sgu. 

Jeg må også erkende, at selv for en inkaneret melankoliker som mig med tungsind i ascendanten, en forlist guldalder i bagagen og et hoved fuld af digititale tjik-tjik-tjik hak i pladehjernen er det måske lige lovligt tidligt at afskrive sommeren og tage efterårets sorger på forskud allerede her første uge i en pludselig lummer august. It’s all in the mind, som jeg vist nok sagde til jordemoderen i går aftes, efter vi havde udvekslet kropsvæsker i en temmelig blodig affære, som, hvis jeg virkelig kigger dybt ind i mit syge sind, faktisk ikke tænder på. Blod, altså. Med hende er juryen stadig til kaffepause. Jeg har ellers plæderet for, at for den rigtigt depraverede er alting frækt. Men det er sgu noget klattet, jernlugtende noget, som kræver en kogevask og et målrettet arbejde hen mod en afslutning, der dog heldigvis og undtagelsesvis foregår i kvinden.

Og det er jo en god ting.

Bare se – jeg kan godt være positiv.

 

 


Del artiklen

One thought on “Erotikbloggen: Sidste år er længe siden/næste år er en evighed herfra

 • 5. august 2009 at 8:54
  Permalink

  Kære TJ
  Om jeg kender det… til hudløshed. Men i år var anderledes. Jeg holder altid tre i rap, men har en tendens til at fortabe mig i praktiske opgaver aka maling af vinduer osv. I år har jeg i to uger lavet absolut intet. Jo sejlet, været bundet (til nuet og et par andre ting), spist is, læst digte, sunget og danset om både stænger og kalve…

  Røget ind i en form for flowtilstand, som jeg ville ønske jeg kunne tage med mig her. En tilstand hvor minutter bare spiser timer, der tager dage. En værenstilstand, hvor alt det jeg normalt gør og tænker på, fortaber sig i nærværet med mig selv, og Manden.

  Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har kunnet det før. Men det er lidt som med madlavning, jeg finder størst nydelse ved dette, når jeg har en årsag til at gøre det – en at gøre det for… Og på forunderligste vis så bliver stilheden mere fyldig (og lystig) når den står dirrende stille mellem to kroppe og sind. Måske derfor jeg elsker at spille skak med Manden min…

  Måske skulle du finde en der kunne binde dig lidt til nuet, så du ikke behøver de der blødende knæ ,-)

  Forunderlig rejse

  freja

  ps. og som du ser, flyttede jeg rent faktisk blogsted. Så jeg nu er mere visuelt tilgængelig…

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.