Erotikbloggen: Sex er fri leg

Del artiklen

Tik-tik. En sms fra C tikker ind. ‘Når vi skal have sex, skal du være blid!’ Egentlig et rimeligt krav at stille, hvis det er det, hun vil ha’. Bortset fra at jeg ikke kan lide at føle mig begrænset – endda før jeg overhovedet er gået igang. Sex er optimalt set fri leg og frit valg på alle hylder. Alle sanser åbne. Alle veje mulige. Sex er det voksne menneskes legeplads, hvor tiden og kroppene smelter.

Det sjove er så, at når vi vel ligger der, boller vi godt, glidende, intenst. Et par enkelte gange har der været et lille ‘ikke så hårdt’, når tempoet blev sat lidt i vejret, men det har jeg ikke haft de store problemer med. Hun er heller ikke klar til anale eventyr endnu, siger hun. Igen er det sådan set ligemeget, når vi vel ligger der, intensivt nærværende – men det er måske hæmmende for samlejets naturlige udvikling, som jo bekendt er: Først oral, så vaginal og tilsidst anal – med mindre med begynder forfra…

 

 


Del artiklen

14 tanker om “Erotikbloggen: Sex er fri leg

 • 1. juli 2008 at 22:30
  Permalink

  Jeg synes, du er for langsom til at finde på nye indlæg. Kom nu i sving eller arbejdsskjorte.

  Svar
 • 30. juni 2008 at 16:33
  Permalink

  #11 – men det er ret vellignende…

  Svar
 • 30. juni 2008 at 1:12
  Permalink

  Sorry Two Jakes, jeg opfattede ikke ironien, jeg så ikke dit ironiske blik…

  Svar
 • 30. juni 2008 at 0:59
  Permalink

  Skift dog dit ulækre billede ud! – Det er bare SÅ ulækkert!!!

  Svar
 • 29. juni 2008 at 22:02
  Permalink

  #7 Piraten – nu var det faktisk lidt ironisk mht samlejet naturlige udvikling (deraf tilføjelsen ”som jo bekendt’) …
  Lillemy – altid godt at høre fra en ligesindet udi frie leg.

  Svar
 • 28. juni 2008 at 14:48
  Permalink

  #6 Hold op hvor er det rart at se at ikke kun jeg har det sådan 🙂

  Svar
 • 28. juni 2008 at 14:24
  Permalink

  Den slags grænser virker hæmmende på mig, gør jeg lige pludselig ikke kan slippe og åbne op for mine sanser og at jeg derimod bliver meget bevidst, alt for bevidst på det som sker med og omkring mig…sexen, intensiteten, fornemmelserne, duftene, kroppene, sanserne og alt det bliver på en eller anden måde gjort til noget overfladisk, kropsløst og nærmest sterilt og det gør mig usikker.

  LilleQ

  Svar
 • 28. juni 2008 at 1:26
  Permalink

  Det er muligt at sex optimalt er fri leg, men helt fri er den nu alligevel ikke, hvis der er tale om sex, hvor man respekterer hinandens grænser. Det gør nu ikke mig noget specielt, hvis folk har grænser, som de ønsker respekteret, det har jeg jo også selv…

  Men det gør mig noget at læse, at samlejets naturlige udvikling er først oral, så vaginal og til sidst anal. Det lyder eddermaneme som totalt rigide grænser, der er udstukket og jeg spørger lige, hvor hulen den fri leg blev af lige her?

  Hvad skete der med det hurtige knald, uden opvarmning, ved køkkenbordet? Jeg indrømmer at køkkenborde ikke er naturlige, men det er den sex, der sker op ad køkkenbordet altså stadig, også selv om den udelukkende består af almindelig vaginal frem og tilbage sex…

  LilleMy, mænd der føler ubehag ved deres egne kropsvæsker skræmmer også mig.

  Det skræmmer mig også, hvis folk, der har mindre seksuel erfaring end mig, bruger deres manglende erfaring til at håne mig med at jeg er en “luder”, fordi jeg har erfaringer på et område de selv er blanke i. I sådan en situation skal der tænkes hurtigt for at få returneret skammen til den, der søger at skamme én ud.

  Svar
 • 28. juni 2008 at 0:59
  Permalink

  LilleMy – du LYDER ikke som en superfreak.

  Du lyder super. 🙂

  P.

  Svar
 • 27. juni 2008 at 21:09
  Permalink

  Der er usædvanlige mange gode måder, at have fantastisk sex på.
  Når det er sagt. Så bliver jeg personligt lidt klemt, hvis jeg fornemmer mange grænser eller “regler”.
  Èn fyr jeg kendte var ikke begejstret for analsex… og selvom det ikke er et must. Så er det bare trist ikke, at kunne have det som en del af sexen.
  Samme fyr kunne bedst li´, hvis jeg gav ham blowjob i badet. Han ville gerne sprøjte mig på brysterne og i ansigtet – derfor synes han, at det var smartest at det var i badet. Se så begynder jeg, at blive angst.
  Det virkede som om, at jeg var en super freak. Det gør grænser og rammer ved mig… Jeg bliver usikker.

  Svar
 • 27. juni 2008 at 20:28
  Permalink

  Hvorfor ikke bare lade det komme af sig selv? Smelter man sammen er det jo fedt. Men ellers kan du vel bare sige til dig selv at så fik du den “tur”….

  Det behøver vel ikke at være så kompliceret?

  Svar
 • 27. juni 2008 at 15:02
  Permalink

  helt enig – det er der ingen grund til. Indlægget handler nok også mest om ideen om det grænseløse samleje som et det endelige mål.

  Svar
 • 27. juni 2008 at 14:57
  Permalink

  Tjah, der er jo ingen der siger at man pinedød skal dyrke analsex, hver gang man har samleje – og da især ikke, hvis damen ikke tænder på det.

  Venlig hilsen

  Aragorn.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.