Erotikbloggen: Så kan jeg lære det

Del artiklen

Det var muligvis kun et spørgsmål om tid, før det gik galt. Det er jo gået galt før. Ikke grueligt galt, blot som en lidt irritabel konstatering af altings uundgåelige forfald såsom: hårtab, sprækker i husmuren (den helt konkrete, ikke den symbolske), ungdommens horrible buksestil, reklamer i tv, musikken i fitnesscentret.

Der tikker en sms ind fra en sengeramt M. Den er helt gal. Ondt i alle led, feberagtigt. ‘Tak – du har givet mig klamydia’.

Eller måske er det ikke det, hun ordret siger, men det står med fede bogstaver mellem linierne.

Hm.

Som altid er mænd heldige i den retning, for jeg har ingen symptomer. M har fået alle de værste på een gang. Jeg går i gang med at regne. Hvornår var det nu, vi nød hinandes selskab? Og har jeg været heldig siden?

Det handler ikke om at pege fingre – det er blot en lille selskabsleg. Det er jo et sjovt lille tælletræ/fraktal at følge sådan en sygdom gennem landet. Jeg har helt sikkert smittet X. Hun har blev testet i foråret og har efter sigende ikke haft sex med andre end mig, før jeg var sammen med M. Hun tager det pænt. Selvom hun selv måtte sende en klamydia-sms til en mand, der dater seriøst med en kvinde. Lad os for nemheds skyld kalde dem A og B.

MM, som jeg var sammen med lige før M, blev testet for hele svineriet op til vores ture. Og M var inde i en meget livlig periode, hvor hun efter eget udsagn ikke var nærrig med den.

Altså ser den foreløbig sådan ud:

M til TJ (og et par andre?) til K og X til A til B. På en måned. Og det er bare dem, jeg kender til. Det ser en kende promiskuøst ud på papiret. Hvis det viser sig, at det var mig, der gav den til M, så kan jeg ikke slet ikke regne det ud. Hvor langt tilbage skal jeg så i den sorte telefonbog? Til alt held tager man to piller – og vupti, så er man kureret. For det.

Og det bringer jo mine gamle sygdomme i hu:

1986: Jeg havde ikke været kæreste med I mere end et par måneder, før jeg fik nogle sære knopper på forhuden lige under strengen. De nåede at blive store nok, til det var ulækkert, før jeg gik til læge. Kønsvorter. I havde dem ikke. Så jeg fået dem af en kvinde (hvis navn jeg ikke husker), der var så venlig at tilbringe en enkelt nat i min seng. Det var en meget smertefuld process at komme af med dem. Noget med noget dræbercreme, der skulle sidde et par timer på. Jeg lod det sidde fem. Jeg fik simpelthen ætset min pik. Ingen sex i en uge eller noget. Så kan jeg lære det.

1994. Sidder nøgen i sommerhushaven og nyder solen. Kigger ned. Hvad fanden er det, der kravler rundt. Et lille insekt. Hm. Og der er flere. Og det klør faktisk lidt. Fuck fladlus. Det krævede op til flere kure at få bugt med de kæmpe dræbersataner. Jeg var endda så ubetænksom at sige til en svensk ven, at jeg mistænkte en fælles bekendt for at have givet med dem. Og næste gang jeg så hende, fik jeg forståeligt nok at møgfald, fordi hele byen nu troede, at hun var Dronning Fladlus.

1995: I samme sommerhus. Min kirtel i højre lysken hæver til bordtennisboldstørrelse, og jeg kan næsten ikke gå. Et lille bitte sår, bumselignende/insektsbid-agtigt, på forhuden. Ind til en svensk læge, der kigger længe og indgående. Han kan ikke helt få symptomerne til at gå op, så han sender mig videre på skadestuen 30 km derfra. Vente-vente. Af med tøjet. Ligge på en brisk i et stort rum. Meget klinisk, formelt, ja, ydmygende. Først en kvindelig læge, og så gudhjælpemig en til. De kan ikke helt få symptomerne til at passe. Såret er på forkert side i forhold til den hævede lysken. Jeg er en medicinsk gåde. Herpes lyder dommen dog. Og det er jo en livstidsdom. Det er heldigvis aldrig været i nærheden af samme udbrud før.

Jaja. Jeg bruger faktisk kondom. Men åbenbart ikke hver gang. Med mindre man tror på jomfrubesmittelse.

 


Del artiklen

8 tanker om “Erotikbloggen: Så kan jeg lære det

 • 27. april 2009 at 10:12
  Permalink

  Rart at høre jeg ikke er den eneste, der har kvajet sig. hvilket på den anden side er noget skidt, for hvis alle I andre passede mere på, ville der ikke ske noget med mig;-)

  Svar
 • 24. april 2009 at 14:54
  Permalink

  Kom lige til at tænke på den her:

  Svar
 • 24. april 2009 at 13:25
  Permalink

  Kan du? Lære det?

  Er gummi ikke noget man (mænd) enten har det helt fint med, og derfor bruger (næsten) uden opfordring, eller også hader i det, og bruger det kun hvis 0 gummi = 0 fisse?

  Svar
 • 23. april 2009 at 22:07
  Permalink

  For dyvlen da også.
  Jeg fik den første gunnar som 13 årig. Og ikke mindre end 16 gange har jeg været oppe for at få et skud penicillin.

  Også noget eksotisk, som gik under navnet NGU, har jeg stiftet bekendtskab med. Fandt senere ud af, at det ikke er en enkelt sygdom men en lang række forskellige infektioner som bl.a. klamydia.

  Din historie med kondylomer kan jeg genkende.

  Jeg fik også smurt noget skidt på, og fik besked på at vaske det af med sæbe og masser af vand efter et par timer. Og jeg missede også det rigtige tidspunkt.

  Jeg troede næsten at hovedet ville falde af.

  Næste gang passede jeg godt nok tiden.

  Fladbukke har jeg været rigt velsignet af.

  Jeg anser det som et tilfældigt lykketræf, at jeg har undgået syffen og HIV.

  Jeg undrede mig ofte over, at det var de smukke piger, som virkede checkede, der hyppigst gav mig et minde, men det er vel ikke så sært. De er de mest efterspurgte.

  Svar
 • 23. april 2009 at 21:22
  Permalink

  Pyha, har været et par gange rundt om blokken og må heldigvis konstatere at jeg er sluppet med skindene i behold. Har endnu ikke været ramt af nogen uheldigheder trods min manglende beskyttelse…

  Svar
 • 23. april 2009 at 14:53
  Permalink

  hmmm tænker på de perioder i mit liv ,hvor jeg har været meget “gavmild” og hvor heldig jeg har været 🙂

  jeg har “kun” haft fladlus 1 gang 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.