Erotikbloggen: S fucking M

Del artiklen

 X har taget turen. Fra præpubertetens pirrende udefinerbare, uklare forestilinger og de første tøvende trin på stilletterne ind den sortrøde sm-grotte, hvor den gamle personlighed hænges i garderoben og de nye tages prøves af i latexdragtens beskyttende maske. Rejsen fra lærevillig, nysgerrig slavinde til den glidende fornemmelse af at også rumme lyst til smage magtens sødme, herskerens nydelse ved sit offers totale tilstedeværelse. En god sadist har også masochististen i sig, er tesen. Hun/han skal kende følelsens fra sin egen krop, fra sine egne erfaringer. Og som seksuelt renaissancemenneske transcenderer hun sektens rigide terminologi og spiller på alle strenge. Som terningedamen glider hun ind og ud af rollerne, som ikke længere er roller, bare masker bag hvilke hun kan lade sine personligheder lege frit.

Men som hun erkendte en dag: SM kræver overskud.


Del artiklen

8 tanker om “Erotikbloggen: S fucking M

 • 24. marts 2009 at 10:20
  Permalink

  næsebjørn alias andiman – det er faktisk ikke helt rigtigt i mit tilfælde. således har en stor del af mine samlejer (lyder af flere end det er) været helt uden anal af nogen art. men i morgen skal jeg til tosselæge og så er jeg klar til anale udskejelser igen;-)

  Svar
 • 24. marts 2009 at 10:04
  Permalink

  #6: Hm… det skulle du ikke have skrevet, nano. Nu bliver jeg NØDT til at arrangere noget! 🙂

  Har du oplevet “sub-space” ?

  P.

  Svar
 • 24. marts 2009 at 10:00
  Permalink

  Enig med Peter.

  Når jeg bevæger mig ind i mit, slipper jeg alt det andet der skramler og roder i mig. Jeg bliver befriet, befrier mig, er lettet og er helt tilstede uden det som tynger og tager overskudet fra mig.

  Det er i mit, i rummet, i legen og i det helt og aldeles gennemførte intense jeg får mest af alt, overskud energi, sanser.

  Jeg mærker så intenst at det flyder i mig længe efter. Så længe efter, at den energi, det overskud jeg får af det, giver mig overskud til rodet, skramlet, hverdagens gode som mindre gode sider.

  Jeg blivder stum, sanseløs og følelsesløs uden, hvis det er over lang tid.

  LilleQ

  Svar
 • 24. marts 2009 at 9:49
  Permalink

  … bedes rettet til: S/m

  P.

  Svar
 • 24. marts 2009 at 9:48
  Permalink

  Sm GIVER overskud – mere overskud – i min verden…

  (og det var ikke MENT dobbelttydigt!)

  P.

  Svar
 • 24. marts 2009 at 8:01
  Permalink

  Ja det gør og du siger bare til når du er klar 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.