Erotikbloggen: Piller og sex – og de der fucking orgasmer

Del artiklen

Det er muligvis som taget ud af Fagre Nye Verden, men antidepressive piller virker. For mig, i hvert fald. Jeg kan ikke mærke, jeg tager dem (hvilket selvfølgelig er ekstra smart udtænkt af De Onde, Okkupanterne, Kapitalen, for ingen befolkning er så føjelig som den, der tror, den er fri – men ikke er det). Jeg kan derimod mærke, hvis jeg ikke gør det. Uroen tager til, breder sig som en tåge, hvor mørket buldrer.

Så jeg tager mine piller.

En gammel veninde har været gennem en ordentlig røvtur de seneste par år med angst og dårlig søvn som resultat. Hun har en sund, indgroet modvilje mod medikamenter. Til sidst måtte hun overgive sig til pilledoktoren og fik en recept på en megadosis sindsro i pilleform.  Efter et par dages betænkningstid gik hun igang. Og fik alle bivirkningerne. Kvalme. Svimmelhed. Og manglende sexlyst og stadig ingen søvn og ro.

Da vi så var sammen, fik hun for første gang ingen orgasme. Og de plejer at komme rimeligt nemt til hende. Jeg har før skrevet, at enhver ordner vel sit. Hvis den ene part ikke kan komme, er det vedkommendes eget problem. Og orgasmen, målet, er intet, vejen er alt – og alt der der crap. Det er jo noget fis. Det betyder uforholdsmæssigt meget, om kvinden kommer eller ej. Jeg kan godt have sex uden at komme – og nyde det mindst lige så meget. Men forskellen er, at det er et valg fra min side. Jeg kan sagtens lave to hug og en aflevering.

Hvilket bringer en anden veninde i hu. Da jeg traf hende, havde hun lige, selvvalgt og lidt tilfældigt, taget en kold tyrker efter et par år på piller. Så vores første omgang sex var en nærmest ny oplevelse for hende. Hun hævdede, hun kom fire gange i løbet af den eftermiddag. Og det plejer hun aldrig, forklarede hun. Selvom jeg sagde ‘I bet you say that to all the boys’, gav det mig jo en vis form for tilfredsstillelse.

Men den kolde tyrker blev for, nåja, kold, så hun måtte på dem igen. Svimmelhed, kvalme. Og ingen orgasmer de følgende omgange. Det ødelagde sgu noget af glæden for mig. Selvom jeg godt vidste, at pillerne spillede en rolle. Det talte vi en del om. Lige den slags samtaler er ikke altid befordrende for orgasmefrekvensen. For jo mere man jagter dem, jo mere flygtige bliver de.

Og hvorfor betyder de der fucking orgasmer så meget for manden, når det modsvarende ikke er tilfældet? Fordi vi mænd ved, at (mange) kvinders orgasmer er tæt forbundet med graden af deres overgivelse. Og overgivelse er målet. Fordi det ikke er et valg. Jaja, der er både teknik og mekanik involveret, men fuck dem, for det er intet i forhold til, hvad overgivelsen, hengivelsen og nærværet betyder.

Tror jeg.


Del artiklen

4 tanker om “Erotikbloggen: Piller og sex – og de der fucking orgasmer

 • 10. maj 2010 at 13:38
  Permalink

  putte – nemlig!

  ligge q – har spist dem tre og har ikke kunnet mærke det i sexsammenhæng.

  bof – præcis, når det ikke længere er et valg. men en syndflod du ikke kan kæmpe imod…

  Svar
 • 10. maj 2010 at 8:33
  Permalink

  Selvom du har ret i, at overgivelse hænger sammen med “det potentielle store”, er overgivelse ikke kun orgasmens dybe afgrund …

  Overgivelse er for mig, når begæret overskygger enhver form for logisk tanke … Når han er …

  Ej, hvem forsøger jeg at overbevise …

  Selvfølgelig har du ret!

  Hvem siger forresten at orgasmer ikke er lige så vigtige for kvinden som manden?

  Jeg har svært ved at forestille mig, at kvinder ikke mener orgasmer ikke er vigtige.
  – Enten har de ikke opnået den.
  – Måske glemmer de suset for hurtigt
  … eller også forsøger de at fortælle manden det er ok de ikke kommer, for at være “søde” ved ham, eller også er det en del af gamet…

  Jeg har én gang været sammen med en mand der ikke “kunne” komme … Aldrig har jeg følt mig så famlende og utilstrækkelig … Overgivelsen ligger for mig … også i orgasmen …

  Orgasmen betyder noget, uanset hvordan du vender og drejer det. I orgasmen overgives man totalt, fordi det, som du så rigtigt beskriver, ikke længere er et valg man træffer …

  Mht. psykofarmaka … Det er himmel og helvede i et …

  Svar
 • 9. maj 2010 at 18:43
  Permalink

  Hvorfor – fordi du vil være “the best fuck ever”… Så du er ham, der er overlæggeren for, hvad hun siger to all the other boys !

  Svar
 • 9. maj 2010 at 10:33
  Permalink

  Hvad så med sexlysten? Har du mærket ændringer der?

  Spørger for mødte for et årstid siden en fyr, som lige var trappet ud af et årelangt pillebrug af den antidepressive slags. Han græd som en pisket (mens pikken svulmede op og blev stivere og tykkere i min mund) og bedyrdede at det var første gang i flere år den havde virket med mere end halvfed kraft..

  LilleQ

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.