Erotikbloggen: På jagt i dybet

Del artiklen

Det er gået op for mig, hvad mit projekt går ud på: Jeg søger autenticitet. Hos kvinder og i mine relationer til andre. Det skyldes nok, at jeg selv er en fake. Man drages mod det, man mangler.

I det lys handler sex om at kaste maskerne. Skrælle alle lagene af og stå nøgen i lyset fra den andens øjne. Inde i det fælles rum kan man lege med hinandens hemmeligste drømme og mørkeste sider. Være aktører i de intime fantasier.

RP lader sin multifacetterede personlighed være det skjold, hun bruger mod verden og dens krav om stringens, valg og målrettethed. Hendes uro er hendes styrke, den rastløse søgen hendes ideal om vejen, ikke målet. Derfor tør hun lege ugenert med de mest forbudte fantasier. Og derfor drømmer hun om den totale underkastelse som svar på uroen. Kun fastspændt slipper hun kontrollen, men RP er ikke for fastholdere. Hun forbeholder sig retten til at til enhver tid at sige: ‘Det er min vej, og jeg må gå den alene.’

Men uro kan være lammende, de mange valg klaustrofobiske. Ensomheden massiv. Valg er vejen. Valg er frigørende. It’s not who you are underneath, it’s what you do, that defines you. (Jeg projicerer kraftigt, selvfølgelig. Jeg kan jo kun skrive om mig selv). Ikke at vælge er også et valg. Alligevel er RP dybt autentisk.

(hvis alt andet glipper, kan jeg måske leve af at levere tågesnak forklædt som dybsindigheder i kinesiske fortune cookies)

K er sanselig og legesyg. Hun er i bogstaveligste forstand med på den værste. Hun har haft datingprofiler på sexsites. Hun har mødt fremmede mænd med det ene formål at dyrke uforpligtedde rough sex. K har en livlig, elastisk og let influerbar seksuel forestillingsevne.

En sjælden gang træffes vi et lukket rum, hvor der har været plads til, at visse sider af vores fælles seksuelle blueprints kan udfolde sig. Hun er pervers uden at skamme sig over det og uden at gøre det identitetsdefinerende. Vi har mødt en mand i et subseksuelt digitalt forum, jeg ikke anede eksisterede. K skal møde denne ukendte mand på neutral grund, ganske analogt. Delvist på min opfordring. De skal drikke kaffe sammen, og hvis de får den rette mavefornemmelse og går i sync, forlader de stedet og går hjem til hende. Det skal hun sende en sms til mig om. Når de er kommet hjem til hende, skal de dyrke sex efter visse foreskrifter og med klart definerede mål. Når de er færdige, skal hun sende mig en detaljeret beskrivelse af forløbet.

Det må være selve definitionen på afsporet og pervers. For ikke at sige underholdende. Det er nemlig bare noget, vi leger.


Del artiklen

10 tanker om “Erotikbloggen: På jagt i dybet

 • 5. november 2008 at 11:32
  Permalink

  … ej citat, blot noget der måtte skrives 🙂

  Svar
 • 5. november 2008 at 9:42
  Permalink

  #7 smukt skrevet – er det er citat?

  # 8 bøhmanden – måske. her er sex bare en indgang til det andet menneske. i forhold til RP ville jeg jo ikke synes hun var autentisk, hvis det kun var sex. sex her er vinklen og så absolut sidestillet med andre sider af hende.

  Svar
 • 5. november 2008 at 3:49
  Permalink

  Nogle går til yoga, andre tager hele skridtet og flytter i kloster.

  Men at søge og finde sig selv gennem sex, er for mig en helt ny vinkel. Men bliver sex så ikke det hurtige fix, det narkomanen konstant søger efter og vil gøre alt for at opnå bare en gang til…

  Det siges at Buddha væltede sig i penge og kvinder indtil han en dag slog øjnede op for elendigheden uden for hans eget slot. Herefter tog han på en rejse for at søge det som kunne fjerne al elendighed.

  I stedet for at søge autenticitet er måske det rigtige at søge det som kan fjerne alt det der er fake.

  Svar
 • 4. november 2008 at 21:40
  Permalink

  Ligesom sandet i den for knyttede hånd, løber ud mellem fingrene. Ligesom det tynde glas i det for stramme greb, knuses – ligeså søger jeg ikke fordi jeg vil findes … jeg løber ikke fordi jeg vil fanges – men jeg vil gerne følges, – noget af vejen.
  … og imens deler jeg alt fra mig selv.

  Svar
 • 4. november 2008 at 20:07
  Permalink

  også til simulakrum: og så tolker jeg fx autenticitet i en sexoptik – det er jo det bloggen handler om. hvis den havde handlet om mad, så havde jeg fokuseret på fx kvindens evne til at nyde mange forskellige slags mad. eller rettere min tolkning af det

  Svar
 • 4. november 2008 at 20:01
  Permalink

  måske har du ret . men nu synes jeg nu ikke jeg skriver, at sex handler om autenticitet. kun at det er det jeg søger. her er (god) sex for mig så en måde at nå ind til noget, der minder om en kerne. og ja, det kunne også være at holde hånd i dyrehaven.

  Svar
 • 4. november 2008 at 19:33
  Permalink

  Helt ærligt TwoJakes. Jeg holder meget af dine skriverier, men nu bliver du altså lige lidt for selvhøjtidelig. At din optagethed af sex skulle handle om autenticitet. Jeg kan følge dig så langt, at ja, autenticitet handler om at turde smide masken. Men helt ærligt – holder det, hvis det er kvinde på kvinde på kvinde du har sex med. Er det ikke først, når man virkelig kender hinanden, når der virkelig er nærhed, at der for alvor er tale om et autentisk møde? Når man tør gå ned ad gaden hånd i hånd. Når man tør vise, at man også er sådan en, der har en gammel mormor (…hvilket jeg selvfølgelig ikke aner, om du så rent faktisk har…). Når man tør vise sig seksuelt OG samtidig tør vise sit hverdagsjeg/arbejdsjeg/familiejeg frem….

  Bare en tanke.

  Svar
 • 4. november 2008 at 14:44
  Permalink

  lillemy – det hedder projicering og det lider vi alle af…;-)

  kurt og jeg har nemlig arbejdet samme sted. dette indlæg er dog ikke kurt thybosk i forhold til visse af mine andre. Han ville skrive:
  Det er en blog som denne, man gemmer sig i, fortabt.

  Lurende i mørket som en sulten hounddog på jagt efter næste fix, febrilt.

  Svar
 • 4. november 2008 at 14:25
  Permalink

  Ja, jeg tænkte ‘tågesnak’, men ikke ‘fortune cookies’, mere… Kurt Thybo…?

  Svar
 • 4. november 2008 at 14:14
  Permalink

  Bliver det ikke nogle gange en jagt efter egen hale ? En jagt på så dybt vand, at man drukner. Eller blot for sløret syn ?
  Jeg er jo ikke tilhænger af at vi skal lege legen som vi har gjort de sidste 15 år. Slet ikke.
  Men jager vi nogen gange det næste fix, den næste ultimative oplevelse på bekostning af vores sindsro ?
  Eller er det blot mig, der læser mine egne overvejelser ind i dit indlæg ?
  Er det faktisk bare dig, der har regnet det ud og har styr på alle legene og mig der halter efter med blødende knæ og sårede følelser ?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.