Erotikbloggen: Note fra en gammel gris

Del artiklen

Pigerne prøver at se cool ud. De ser nu mest bare meget, meget unge ud i deres tørklæder, alt stramme bukser og alt for store trøjer. Drengene skuler. I tørklæder og alt for stramme bukser eller i hele hiphop-outfittet komplet med cap, baggypants, hoodies og ludende gang.

Jeg er taget til skoleforestilling på et gymnasium.  Jeg gemmer mig på en af de bagerste rækker. Jeg er ældre end mange af ungernes lærere. Alligevel er det min telefon, der ringer under showet.

Jeg glider ned ad bænken, efterhånden som stykket overskrider mine pinlighedstærskler. Jeg fniser næsten ukontrolleret. Det er ikke, fordi det er dårligt. Det er mere mine tærskler, der er lave. Muligvis af samme årsag går jeg aldrig i teatret. Det er lissom bare for tæt på. For meget. For villet.

Så er der en pige, der har siddet i halvmørket ved mikserpulten under det meste tiden, som træder på op scenen. Jeg har et American Beauty moment. Hun er en babe uden at være en dulle. Jeg tænker på, hvilket undertøj hun har på lige nu (hvad går de unge piger egentligt i nu for tiden?) Jeg tænker på, om hun barberet (hvad gør de unge piger nu for tiden?) Er hun fri i sengen eller teenagehæmmet som vi andre var? Ville hun slikke min pik, nysgerrigt, grådigt, hvis jeg spurgte hende? Og ligger hun i sin seng om natten og fantaserer om analsex med sin klasselærer eller søde kys med Per fra parallelklassen?

Jeg går i pausen. Jeg er skal i seng i ordentlig tid. Jeg er en gammel mand. Prøver at onanere med gymnasiedullen på tapetet. Svært at finde et realistisk scenarie. Jeg keder mig og forsøger at sove istedet.

 


Del artiklen

3 tanker om “Erotikbloggen: Note fra en gammel gris

 • 5. februar 2009 at 14:57
  Permalink

  Nå troede lige, at det var Ronaldo.

  Ja det er noget griseri ikke at slukke sin mobil telefon, så kan du lære det 🙂

  ps husk at vaske hænder bagefter :mrgreen:

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.