Erotikbloggen: Moderat fysisk pres

Del artiklen

KK har på forhånd besluttet sig for, at vi ikke skal have sex, da hun ankommer den der eftermiddag i den der drivende våde forsommer. Det er så ikke det eneste, der er drivende, da hun to timer senere forlader mig igen.

Kærligt klør hun i min hovedbund, der skaller af tør hud, hvilket sjovt nok ikke er nær så nederen som skæl – selvom det jo er det samme. Hun siger, mit sparsomme hår føles som en gravhund. Hun siger det, som om det er noget godt.  Så blev man lige et lille, irriterende kræ af en køter – med skæl.

Hun synes, min hyldeblomstsaft er smager godt, Ikke som hendes egen. Men god. Det er godt nok. Hun er grundlæggende et postivt menneske. Min modsætning. Hun er heller ikke rigtigt klog. Det er en del af charmen.

Chancen for at få sex fik mig til at gå i bad, før hun kom. Jeg tjekker tiden. Beregner mulige scenarier. Best case/worst case. Det er presset. Jeg tager hende i hånden og trækker hende indenfor. Fjerner bærbare og fjernbetjeninger fra sofaen. ‘Skal vi se tv nu,’ siger hun. Vittigt. Jeg får lagt KK ned. Vi holder om hinanden. Synkroniserer. Kysser hende på halsen. Parfume og dagens gang. Mine læber finder hendes. Hun holder sig tilbage. ‘Nej, vi skal ikke have sex idag. Det har jeg besluttet mig for.’ Jeg fremturer. Jeg stikker min tunge ind i munden på hende. Prøvende besvarer hun kysset. ‘Nej, du skal ikke kysse, så går det galt.’

Hånden under kjolen, ned på røven, hvor balderne skilles af en g-streng. Min pik er stiv. Mine kys bliver mere grådige. Det gør hendes også.

‘Nej’, siger hun, efter min finger har konstateret, hun er våd. Jeg tager hendes hånd og placerer den på min overraskende stive pik. Jeg sukker hørligt. Jeg overvejer at lade det stoppe der. Hvad er mellemtiden? Hvad har vi at løbe på? Fem minutter? En halv time? Jeg mærker hendes fisse igen. Den er våd. Det må gå, som det går.

Jeg trækker de glatte leggins og trusserne af, så de hænger på det ene ben. Hun giver op. Jeg presser min helt stive pik op i hende. Vi stønner. Jeg glider langsomt ud og ind. Hun sutter på min finger, så på sin, vi sutter på dem sammen. Vi ser hinanden i øjnene. Jeg stikker min spytvåde finger op i hendes røv, fingerled for fingerled. Jeg tager hendes håd og placerer på hendes fisse, lige over hvor min pik arbejder. Hun onanerer. Kort efter kommer hun i sin første orgasme, der næsten presser min pik og finger ud. Vi fortsætter kort, intenst, til hun kommer igen på sammen måde. Jeg trækker mig ud, og i en middelsvær orgasme kommer jeg ud over hendes kjole, hår og min skulder og mave.

Hun griner. Det er godt, hun også kom. Elles havde jeg skyldt.

Fem minutter senere er hun ude af døren. Så kører jeg hen og henter min datter.

 

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.