Erotikbloggen: Man kan sige så meget med sex

Del artiklen

Var på en cafe i snestorm med en gammel veninde. Måske ser jeg lidt jaget ud, for hun er den anden mildt bekymrede kvinde inden for kort tid, der spørger, om jeg er ok. På den anden side gør en isvinter sjældent underværker for udseendet. Jeg trækker tiden. Tester mit livs første bestilling af (grøn) the på cafe. Det er ikke nogen succes. Den smager af harpiks. ‘Jeg tror, jeg har det fint,’ svarer jeg.’

Hun fremturer med et ‘hvad gør dig glad?’

Jeg sidder stum. Ransager min hjerne. Jeg flatliner. Jeg prøver med et spagt: Sex?

‘Hvordan?’

Satans som jeg skal grilles for tiden. L brankede med en hel time for et par uger siden. Jeg fik gjort hele køkkenet rent som undvigelsesmanøvre.

Jeg siger noget, der kunne tolkes som det her:

‘Jeg tror, det er mere noget med, at jeg tager mange følelser med, som jeg får gennemlevet og udlevet i akten. Jeg er simpelthen en tøs i en seng. Ikke nødvendigvis forstået på den måde, at jeg vil stå på alle fire og strafpules hårdt, mens hun river mig i håret og råber i triumf ‘who’s your mommy now? Jeg tager bare sjældent følelserne med ud af sengen bagefter. Sengen er et helle. Jeg er nok ikke den eneste mand i verdenshistorien, der kommunikerer bedre i sengen end udenfor.’

Jeg er ikke sikker på, jeg ville nyde at møde en kvindelig pendant, der lukker op for alle sluser i sengen, men leger østers ellers.


Del artiklen

4 tanker om “Erotikbloggen: Man kan sige så meget med sex

 • 8. februar 2010 at 13:10
  Permalink

  bof
  men hemmeligheder er vel hele ideen med hemmelige blogge;-)

  Svar
 • 2. februar 2010 at 17:31
  Permalink

  hehe – ved ikke om det er godt eller dårligt…

  Svar
 • 2. februar 2010 at 8:47
  Permalink

  Hørte lige John Mayer med – Who Says …
  Kom til at tænke på dig!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.