Erotikbloggen: Mørke midt på dagen/It’s not dark yet, but it’s getting there

Del artiklen

Hvorfor er det nu li’, jeg er så vild med melankoli
hvorfor er det nu li’, det er det jeg kan li’
Hva er det, jeg ska sig’ for at få dig til at bli’
hva er det jeg skal gøre, hvad er det, jeg vil høre?
du har mit øre, du har mit øre
(MC DC/Doktor Dizz)

Det er let at forveksle mørke med dybde. Smerte med indsigt. Fortiden med fremtiden. Det er let at huske. Svært at tro. Det er let at nyde bitterheden. Det er svært at give slip på den.  Det er let at blive fanget i fortællingen om sig selv. Det er let at lægge endnu en sten. Det er let at forveksle muren mod målet. Det er svært at se himlen rundt om hjørnet.

Det er let at tage en smutvej. Det er let at finde sin egen vej. Det er svært at finde en udvej. Det er svært at finde den sammen. Det er let at have det svært. Det er svært at være let. 

Let nu røven.

 (lidt sjov var den da)


Del artiklen

One thought on “Erotikbloggen: Mørke midt på dagen/It’s not dark yet, but it’s getting there

  • 6. oktober 2009 at 15:23
    Permalink

    Jah..den var da ik’ så ring endda 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.